#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti - 103 : Aşka Var Mısın ? || Natasha Boyd

24 Ağustos 2014 Pazar

Okudum Bitti - 103 : Aşka Var Mısın ? || Natasha Boyd





                                      Kitabı alır almaz okudum bitirdim , devamı için sabırsızlanmaya başladım bile. Migren krizlerimden dolayı yazacak halim yoktu. Biraz kendime gelir gelmez , komşu kızı Kiki 'ye Jack 'ın  bir kaplumbağa sever olduğunu söylemeye gittim ve duyar duymaz kitabın üzerine atladı.



                                     Yakışıklı , sexy , çekici ve popüler bir Hollywood yıldızı olan Jack Eversea ile küçük bir kasabanın masum , garson kızı Keri Ann Butler 'ın , tesadüfler sonucu başlayan fantastik aşk hikayesi. Fantastik diyorum çünkü böyle şanslı kızlar ancak masallarda vardır. ( Hiç kıskanmadım :))

                                      Jack kayıp , bütün dünya nerede olduğunu merak ediyor , ama biz biliyoruz işte.Kafa dinlemek için geldiği Butler Cove 'da saklanıp , huzur bulmaya çalışıyor, Keri Ann de ona ufak alışveriş işlerinde yardımcı oluyor. Şanslı kız :) Böylece ufak ufak birbirlerini tanımaya başlıyorlar, Jack'ın büyüsüne kapılmamak zor zaten , O da Keri Ann 'in doğallığına masumluğuna hayran oluyor. Tam işler yoluna girer mi , girecek mi , ne olacak derken hoop kitap bitti. Çok eğlenceli , tatlı bir kitaptı , kapağı da mükemmel . Hadi ikinci kitap çıksın.
                                        







... Dakikalar içinde bu ikinci nefessiz kalışımdı. Karşımda dünyanın en güzel adamı duruyordu. Yirmi iki senelik hayatım boyunca daha güzelini hiç görmemiştim.
- Keri Ann


...  Tanrım, sanırım ölümüm bu adamın gamzesinden olacak !
- Keri Ann


... '' Muhteşem ,'' dedi Jack, başını iki yana sallayarak yüzüme bakarken.
''Muhteşem olan ne?''
'' Muhteşem olan şey, '' dedi, '' ne kadar güzel göründüğünün farkında olmaman.''



     ... Tanrım, adamın ayakları bile çok güzeldi! Halbuki ben başka bir insanın ayağına bakmaktan nefret ederdim. Bir insan nasıl böyle yaratılmış olabilirdi. Kafa üstü yere kapaklanmadan sahile varmış olmam bir mucizeydi.
                                                                        - Keri Ann


...'' Eğer geleceğimde olacağını bilseydim, tamamen farklı bir yaşam seçerdim .''
                                                                           - Jack

... Bir bakışıyla bir dünya dolusu söz söyleyen erkek ve kadınlarla ilgili bir sürü kitap okumuştum. Bunun ancak kitaplarda olabileceğini düşünmüştüm ama yanılmışım. Meğer gerçek hayatta da olabiliyormuş. 


... Sevdiklerimle birlikte geçireceğim zamanların aslında bu kadar kısa olduğunu bilseydim, hiç saklanmazdım. Bunun ne kadar saçma sapan bir düşünce olduğunu şimdi daha iyi anlıyordum.

                                                                       - Keri Ann







YABANCI YAYINLARI 

Çeviren :  Filiz Tülek
Ağustos 2014
368 Sayfa

Satın Almak İçin : Kitap Sihirbazı

4 yorum:

  1. Migren ağrıları... Geçmiş olsun canım.
    Kitaptan çok kaplumbağa dikkatimi çekti. :)
    Kitap güzel bir şeye benzesede klasik aşk hikayesi gibi geldi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben eğlenerek okudum , çok farklı bir konu olmasa da seviyorum , özellikle bu mevsimde bu tarz kitapları. Teşekkürler ;)

      Sil
  2. 2. kitap bana çok kısa geldi canım konu olarak sayfa sayısı olarak değil ama çok sarmadı beni :)

    YanıtlaSil