#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti -96 : Acı Söyler Zeytin Ağacı || Can Karabulut

31 Temmuz 2014 Perşembe

Okudum Bitti -96 : Acı Söyler Zeytin Ağacı || Can Karabulut



cinius yayınları




                                                 Acı Söyler Zeytin Ağacı , Can Karabulut 'un ilk kitabı. 34 kısa bölümden oluşan kitapta yazar , kimi zaman ayrıldığı sevgilisine hitap ediyor , kimi zamansa okurla dertleşiyormuş gibi yazıyor. Aşk , özlem , hayal kırıklığı , kaybetme, terkedilme duyguları bir erkeğin gözünden yansıtılmış.


                                                Duydu dolu  bir kitaptı. Ara ara ufak dörtlüklerle zenginleştirilmiş , eğer gerçek bir hikayeyse bu aşkın bir geleceği var mı çok merak ettim.





... Şu an yanımda yoksun. Ve ben , karanlıklardan merhamet dileniyorum.


... Vazgeçmek ve yenilmek... Bu iki kelimeyi hiç öğrenmeseydim. Bu iki kelimeyi bilmemek cahillikse, keşke hep cahil kalsaydım.



...Anlamsızlıklarla boğuşuyorum sevgilim , yokluğunun köşe başlarında. Kendime sorular soruyorum... Cevaplayamıyorum ...


... Kalabalıklar içinde , yalnızlıkların en koyusunu tecrübe ediyorum her akşam evime dönerken. Ellerimi genellikle cebime koyuyorum , el ele tutuşanları görüp de , hasretle 'ah' çekmesinler diye !



...  On üç yaşına kadar hiç deniz görmemiş bir çocuğun , Kız Kulesi 'nden Boğaz'ın güzelliğini büyülenerek seyretmesi gibi , seyrederdim seni saatlerce , ve o çocuk , bir daha büyülenmeyecektir deniz gördüğünde. Ama içimdeki çocuk , her sabah tekrar tekrar büyülenirdi seni seyrederken uykunda.




... Senin olmadığın bir hayattan anlam çıkartmak istedim sevgilim. 
   Çıkartamadım !
   Meğer her şey anlamını yitirmeye başlamış inci tanem , yokluğunda , birer birer.



... Merhametten yoksun olan gözlerini , gözlerimle buluşturarak ' Seni hiç unutmayacağım' demiştin bana.

    Söyle sevgilim inanayım mı ?
    Söyle sevgilim avunayım mı ? 



.. Ben hala bıraktığın yerdeyim sevgilim !







      


                                                                CİNİUS YAYINLARI

                                                               1. Baskı Temmuz 2014

                                                                          98 Sayfa

                                                     Satın Almak İçin : Kitap Sihirbazı





 

2 yorum: