#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti - 76 : S*ktirgitli Aşklar || Funda Mentaloğlu

28 Haziran 2014 Cumartesi

Okudum Bitti - 76 : S*ktirgitli Aşklar || Funda Mentaloğlu






                                        Şeker kapağıyla ve göze çarpan ismiyle kitaplığımdan bana göz kırpıp duruyordu ben de okuyayım dedim :) Bitireli iki gün oluyor ama migrenden dolayı yazmaya fırsatım olmadı.



                                       Pucca okuduysanız , yazım tarzını yadırgamazsınız muhtemelen ama ben okumadım. Sanırım okumayı da düşünmüyorum . Oldukça eğlenceli kısımları olduğu gibi epeyce bel altı kuran ve argolu kısımlar da var. Eee isminden belli , ne bekliyordun demeyin .Beklentilerimi aştı :) 


                                       Kitap ressam olan , alımlı , çalımlı Funda 'nın ilişkilerine mercek tutuyor. Tamamen kurgu mu , değil mi emin olamadım. Gerçekse o eski sevgililerin epey bir çınlaması olmuştur ama o kadar anlatılan şeyden sonra çıkıp bir şey diyemezler .:)) Eğlenmek , senelik küfür kotanızı okuyarak doldurmak istiyorsanız kaçmaz.









... Kadını tek başına ıssız bir adaya bırak kısa süre  içinde nasıl hayatta kalınırın el kitabını yazsın. Erkekleri ise değil adada alt tarafı evde tek başına bırak yangın çıkarsın.




... Güzellikten ölecekmişsin sana tecavüz etmeseydik ey aziz İstanbul!








                                                            OLİMPOS YAYINLARI
       
                                                           Nisan 2014
                                                           286 Sayfa

2 yorum:

  1. öncelikle kutlarım , her zaman ki gibi yine süper hızlı ve harikasın..pucca hiç okumadım ama sıra gelmediğinden , inş ona da gelecek...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler canım , senin de maşallahın var :) Arada değişik türlere de yer vermek lazım ama bilemiyorum :)

    YanıtlaSil