#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : İlk Defa | Cora Carmack || YORUM || Konuşan Kitaplar ile Blog Turları || Okudum Bitti -8

22 Ocak 2014 Çarşamba

İlk Defa | Cora Carmack || YORUM || Konuşan Kitaplar ile Blog Turları || Okudum Bitti -8




                          Blog turumuz tam gaz devam ediyor. Daha önce  burada alıntılarımı paylaşmıştım sizlerle , şimdi de sıra geldi yorumuma.


                        Güzel vakit geçirip , romantik komedi tadında, kolay okunan bir kitap istiyorsanız , yani kısaca kafa dağıtmak istiyorsunuz bir oturuşta okuyup bitirebileceğiz ' İlk Defa ' yı okuyun derim.





                         Bliss ; tanıtım yazısında da görmüş olacağınız gibi üniversiteyi  bitirmeden bekaretiyle vedalaşmayı isteyen 22 yaşında şeker, saf bir kız. Arkadaşı, Barbie kadar güzel ve cinsellik konusunda erkek beynine sahip  Kesley 'in de  teşvikiyle bir gece bara uygun erkek avına çıkarlar. Tam vazgeçmek üzereyken barda oturup Shakespeare okuyan bir yakışıklıya gözü takılır. Ufak bir sohbetten sonra gece Bliss 'in evinde biter , yarı çıplak kaçan bir kız ve yatakta tek başına kalan Garrick. 

                       Bundan sonrası kızımızı okulda bekleyen kocaman bir sürprizle devam eder. Yeni tiyatro hocası , bir bahaneyle yatağında çıplak ve yalnız bıraktığı Garrick 'tir. Garrick , sarışın , yakışıklı ve İngiliz :) Birbirlerinden uzak kalmalarının gerekliliğini bilmelerine rağmen , ikisi de , çevreleri de pek aldırmıyor bu duruma. Hem kim hastayken kendine bakan birine sevgi duymaz ki ? :)  Bir de arada Cade var , o da sevilesi bir tip , Bliss 'in arkadaşı ama aşk kokuları geliyor. Okuyup , neler olmuş görün :)


          Öyle derinliği olan , okurken düşündüren bir kitap değil elbette , okurken eğleneceğiniz bir kitap.  İlkler unutulmaz (mış) :) 





              Garrick Taylor ile söyleşi için buraya ,

              Bonus bölüm için şuraya ,

              Diğer bir yorum için oraya uğramayı unutmayın.






                                            PENA YAYINLARI
                                                  OCAK 2014
                                          ÇEVİREN : iMGE TAN
                                                    278 SAYFA


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder