#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Konuşan Kitaplar ile Blog Turları | Aşka İkinci Şans- Jennifer Probst | YORUMUM | Okudum Bitti- 119

25 Aralık 2013 Çarşamba

Konuşan Kitaplar ile Blog Turları | Aşka İkinci Şans- Jennifer Probst | YORUMUM | Okudum Bitti- 119




                         Blog turumuz devam ediyor , bugünün etkinliklerine göz atmadan önce çekilişimize katılmadıysanız , sizi buraya alalım. 




                        Çekiliş yazımda da söylediğim gibi , benim için sürpriz bir tur ve kitap oldu ve gerçekten çok beğendim. İnişli çıkışlı bol duygulu güzel bir romantik film tadındaydı ki her zaman kitapları filmlere tercih ederim. Aşk büyüsü var mı , gerçekten işe yarıyor mu ? Okuyup görün derim . ;)


                       Maggie , kontrol manyağı , aşk hayatında aradığını bulamayan , birazda yaralı ama sert duruşlu , iç çamaşırlı erkeklerin fotoğrafını çekerek yaşayan , zaman zaman panik atakları olan bir kadın.







                         Yakışıklı , fazlasıyla zengin , her istediği elde eden ve edebilecek Michael Conte ile ilişkisi Alexa'nın ısrarları ile bir randevu ayarlamasıyla başlar , yani başlamadan biter demek daha doğru olur , Maggie ikinci buluşma için şans vermeyi düşünüp , teklif edecek kadar cesur davransa da Michael reddeder ve kara listeye alınmayı hakeder. Bundan sonra Maggie , Michael 'in Alexa'ya aşık olduğunu düşünür - Alexa , Maggie 'nin kardeşi ile evli.




                     Geleneklerine bağlı bir İtalyan ailesinin oğlu olan Michael , kız kardeşi Venezia 'nın Dominic'le evlenmesine fırsat vermek için önce kendi evlenmelidir ve bu baskıya dayanamayarak ailesine zaten nişanlı olduğunu , evlenmeyi planladığını söyler ve sahte bir gelin adayı lazım olunca da aklına Maggie gelir , teklifi kabul edilir ama Maggie 'nin de şartları vardır. Bundan sonrası çok keyifli bir aile ortamında , oldukça eğlenceli geçer , tabi ateşle barut yan yana ne kadar durabilir ?


                   




... Yastıkların  arasında esnediği sırada Michael onun uykulu halinden memnun görüntüsüne bakıyordu. Yatak örtüsü üzerinden kayarak ona göğüslerini izleme fırsatı sundu. Maggie kıkırdayarak  '' Güzel bir şey mi gördün ? '' diye sordu. Bu kadın onu genç yaşta mezara sokacaktı, ama en azından cennete yüzünde bir gülümsemeyle gidecekti. 





                                           

                                                                    NEMESİS KİTAP
                                                     ÇEVİRİ: MUTLUSEL REYHAN TUNCAY
                                                                         285 SAYFA
            
                      

   Kitabımızdan güzel alıntılar için buraya ,


   Maggie ve Michael 'i biraz tanımak için şuraya  

   Kitabımıza dair bir başka yorum için oraya uğramayı unutmayın ;) 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder