#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Kitap Alışverişimiz : Kitapsihirbazi

8 Aralık 2013 Pazar

Kitap Alışverişimiz : Kitapsihirbazi




                                                   Aslında kitap alışveriş hakkımı İdefix sanal fuara saklıyordum ama gecikince ve kitap sihirbazı'da indirim yapınca kendime , sevgili annemin ve memo'nun katkılarıyla doğum günü hediyeleri seçtim. Kitap her zaman  en güzel hediyedir bence. ( Seviyorum sizi , hediyeyi de seviyorum)

                                                 Okunmayı bekleyen kitabım vardı ama yeni çıkıp da gözümün kaldıklarından da olsun dedim. Çok mutluyum :)



                                               Bunlar da benden birkaç gün sonra ablamın kendine aldığı kitapları. Hediye kitaplar aynı , üstelik kargo ödeyen kitabı da aynı seçmişiz . Ablam gitmeden ,ben de olmayanları zamanla okurum.



                                       Sizler son zamanlarda kitap aldınız mı ? Ne/ neler aldınız ?  


                                      Bol kitaplı günler.


                                      

16 yorum:

  1. O kadar güzel kitaplar almışsın kii. Keyifli okumalar, kitap kesinlikle en güzel hediye bence de. Doğum günün geçti mi yoksa daha gelmedi mi bilmiyorum ama mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel kitaplar almışsın kiii...:)

    YanıtlaSil
  3. açlık oyunlarını kış bahçesi ateşböceği yolu yıkılan krallıklar zehir ustası aklıma gelenler bunlar tüyap kitap fuarından aldıklarım keyifli okumalar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açlık Oyunları 'nı severek okudum , darısı başına. Tşkler

      Sil
  4. Bende kitapsihirbazı indiriminden bişeyler aldım hala post yazcam üşeniyorum^^
    Aldıklarının hepsi birbirinden güzel güle güle oku:)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel .Almammı kitap canavarı oldum bu hafta tam 7 tane aldım :)
    Millet ayakkabı çanta alır , ben kitap :)

    YanıtlaSil
  6. Ben senin aldığın kitapların bir özellikle pegasus yayıncılığa ait olanları eylüldeki kitsp sihirbazı kampanyasında almıştım sonrada bebişim doğmuş okuyamamıştım.... kasım başı gibi çok şükür yeniden okumaya başladımda kitap kulemi bitirdim. Kitap Sihirbazının sanal fuarındanda bir kule aldım ama hala elime ulaşmadı :( nerdeyse 15 gün olacak.... bunlar yetmedi idefix sanal fuardanda bu sefer kızıma disneyin masal kitapları ile Samed Behrenginin setini aldım.... bol okumalı günler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Behrengi 'yi çok severim. İdefix sanal fuardan biz de bir şeyler aldık az önce. Sağlıkla büyüt inş. bebişini , bol okumalı günler. Benim de siparişim biraz gecikti , çok hızlı değiller ama fiyat iyi olunca beklemeye değiyor :)

      Sil
  7. Ah ah ne kadar güzel görünüyor kitaplar :( Bende istiyorum.Ama malesef ki kış şenliği bitene kadar biraz zor görünüyor.Çok güzel kitaplar almışsın güle güle oku ^^

    YanıtlaSil
  8. Açlık Oyunları en sevdiğim kitap serisi <3 :D

    YanıtlaSil