#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Konuşan Kitaplar ile Blog Turları | Gül ve Avcı | Asude | YORUMUM | Okudum Bitti- 109

20 Kasım 2013 Çarşamba

Konuşan Kitaplar ile Blog Turları | Gül ve Avcı | Asude | YORUMUM | Okudum Bitti- 109




                                      Dün kitabımızı ,yazarımızı tanıdık. Ben de sizlerle çok tüyo vermeyecek alıntılar paylaşmaya çalıştım. (burada



                              Öncelikle kitabın kapağına bayıldığımı , görür görmez sırf kapağı için bile alınabilecek bir kitap dediğimi söylemeden geçemeyeceğim. Yazarı sosyal medyadan tanıyanı ,seveni epey çokmuş ben bu kitap sayesinde duydum adını. Yeni bir yazarla tanışmak, bilmediğim diyarlara yolculuğa çıkmak gibi heyecan verici gelir bana her zaman. Yeni türler de öyle. O yüzden okumam diyeceğim kitap çok azdır.  




                            Kitaba dönecek olursam ;


                            Yazarın anlatımı gayet sade. Okuması kolay ve akıcıydı. 1800 'lü yıllar ve Londra dersem tarihi aşk roman severlerin kaçırmayacağını  düşünüyorum. Karakterler güzel işlenmiş . En sinir bozucu anlarda bile nefret ettiğim karakter olmadı. Sık sık hadi artık desem de kendimi bile şaşırtacak hızda okudum. Çok merak ettiğim anlar oldu , sonunu  değil ama o sona nasıl ulaşılacağını.


                             Julian ve  Rosa ' nın imkansız  gibi görünen aşklarını böylesine fırtınalı okurken , Julian 'ın küçük oğlu Albert 'e hayran kaldım. Nasıl tatlı bir çocuk. Çocuklu ve dul bir Dük bulsam hemen evlenirdim , okadar  yani :)


                            Üstelik Julian tam bir edebiyat sever, bu yüzden Shakespeare ' den soneler , alıntılar da okuyacaksınız. Hoş bir detay olmuş.

                     
                          Rosa intikam almak için harekete geçse de Julian'ın sarsıcı cazibesine , derin mavi gözlerine baktıkça yavaş yavaş yelkenleri suya indirmeye başlar  ama bir o kadar da inatçı ve mücadelecidir de. Öyle bir aşk hikayesi okuyacaksınız ki tam her şey sütliman derken şiddetli bir fırtınanın ortasında kalacaksınız.   Benden söylemesi ;)




     Ve işte tur takvimimiz.






Ön Okuma ve trailer için buraya ,

Alıntılar için şuraya ,

Diğer bir yorum için oraya uğramayı unutmayın.



 Çekilişimize katılmadıysanız , aşağıdaki rafflecopter kutucuğunu doldurmayı unutmayın :)


a Rafflecopter giveaway

1 yorum: