#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Konuşan Kitaplar ile Blog Turları | Araf - Jamie McGuire | ALINTILAR ve ÇEKİLİŞ

11 Kasım 2013 Pazartesi

Konuşan Kitaplar ile Blog Turları | Araf - Jamie McGuire | ALINTILAR ve ÇEKİLİŞ



                                       
                Dün başlayan blog turumuz hız kesmeden devam ediyor. Çok severek okuyup bitirdiğim , devamı için heyecanla beklediğim kitabımızdan birkaç alıntı paylaşacağım sizlerle.







... Her kız babasına saygı duyar. Onu kahramanı olarak görür ya da onu  hayatında o kadar önemli bir yere koyar ki hiçbir şey ona olan sevgisiyle yarışamaz. Benim için babam saygıdan , bağlılıktan ve hatta sevgiden çok daha fazlasını hak ediyordu. Ona hayrandım. Superman'dan  çok daha fazlasıydı; o, Tanrı'ydı.




... Final haftası biterken geceleri tortop olup sessizce ağlamak hayatımın değişmez ritüeli haline gelmişti.



... Bir an onun var olduğundan haberim bile yokken,  sonradan sebepsizce sürekli karşılaşmaya başlamıştık. Son zamanlarda hayatım böyle küçük mucize ve sürprizlerle dolmuştu ve bundan büyük keyif alıyor, bir sonrakini sabırsızlıkla bekliyordum.



... Dosyayı açarken ellerim titriyordu. Bunu gerçekten bilmek istiyor muydum? İçimde Pandora 'nın kutusunu açıyormuşum gibi bir his vardı.



... Bu gece , babamı bir kez daha kaybetmiştim, ona karşı duyduğum saygı yerini beni güçsüz düşüren bir hayal kırıklığına  bırakmıştı. Bu, ölmesinden daha kötüydü.



... Onunla tanıştığım an , hayatım sonsuza kadar değişmişti.


... '' Hikayeyi biliyorsun Nina. Işığın olduğu yerde, karanlık da vardır.''



... '' ama eğer istediğin buysa , aranızdan çekilebilirim,'' diyerek kafasını salladı. '' ama  eğer bunu istemiyorsan... kaderle savaşırım. Seni bırakmamak için Cennet, Cehennem ve aradaki her şeyle savaşırım. ''


... Yaşadığım iki hayat arasında gidip gelmek benim için çok zordu. Kim, Beth ve Ryan'la  birlikteyken sıradan bir üniversite öğrencisiydim, ama Jared'la birlikteyken hayatım içinde meleklerin, şeytanların ve gizli banka   kasalarının olduğu fantastik bir rüyaya dönüşüyordu.




Ön okuma ve trailer için buraya ,

Güzel iki yorum okumak içinse şuraya ve oraya uğramayı unutmayın.


Çekilişimize katılmak için aşağıdaki rafflecopter kutucuğunu doldurmayı unutmayın.



a Rafflecopter giveaway

4 yorum:

  1. Uuu alıntılar çok hoş olmuş mehtap ablam eline sağlık! *-*

    YanıtlaSil
  2. şimdiden meraklandım
    tanıtım için teşekkürler
    ikisi hariç çekilişe katılmayı başardım galibahayırlı geceler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bol şans ablacığım , ben yeni bitirdim ve türüne göre çok beğendim.

      Sil