#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Konuşan Kitaplar ile Blog Turları | Her Son Bir Başlangıçtır - Duygu Özlem Yücel | YORUMUM | Okudum Bitti- 92

28 Eylül 2013 Cumartesi

Konuşan Kitaplar ile Blog Turları | Her Son Bir Başlangıçtır - Duygu Özlem Yücel | YORUMUM | Okudum Bitti- 92





                                           Blog turumuz devam ediyor , yoksa siz hala çekilişimize katılmadınız mı ?  Cevabınız evetse , hemen yan taraftaki fotoğrafa tıklayıp , formu doldurun , bu kitap kaçmaz.


                                          Benim kitap hakkındaki fikirlerime gelecek olursam ; kitap elime geçtikten sonra , hemen şöyle 15-20 sayfa okudum , yemek faslından sonra gece oturdum aldım elime kitabı , bir bakmışım bitiverdi. Yani iki oturuşta , merakla , duygulanarak ,bazen kızarak okudum bitti. Burada beğendiğim cümleleri alıntılamıştım.


                                    Uluslararası , yarım kalmış bir aşk sebep oluyor her şeye. Gabriella ve İsmet , yıllar önce tutkulu bir aşk yaşamışlar ve bu aşktan geriye sadece hasret , kalp kırıklığı ve Mehmet kalmış. Mehmet , 40 lı yaşlarına merdiven dayamış , mutsuz, bir yanı eksik ve belki  hep öfkeli.





                                Mehmet 'i kendi anlatımıyla okuyor , tanıyoruz. Yani bir yanı yarım kalmış erkeğin iç dünyasına onun rehberliğinde giriyoruz. Annesinden  bihaber büyümüş Mehmet , bir gün babasından gelen bir davetle (annesi ölmek üzeredir ve onları son kez görmek ister ) kendini İtalya'ya giden bir uçakta buluyor , daha  ne olduğunu anlayamadan gürültülü ,neşeli, kalabalık bir İtalyan ailenin arasında kalır. Annesi bir süre önce  Edoarda ile  evlenmiş , onun çocukları  ( Marco , Enzo , Lucia )ve   torunları (Sofia ve Enzo'nunçocukları Violet ve Gino )sayesinde kocaman bir aileye sahip olmuşken Mehmet tüm yalnızlığıyla , biriktirdiği öfke ve kırgınlıkla annesiyle yüzleşmek zorunda kalır.


                            Affetmek kolay değildir , hem de bunca yıl sonra , üstelik Mehmet 'in öfkesi sadece annesine değildir. Babasına , kendine belki kadınlara, aşka bile yabancıdır. Bu yolculuk onun için kocaman bir dönüş noktası olacak. Belli mi olur belki sürpriz bir aşk çıkar kaderin heybesinden. Orasını okuyup görmeniz lazım . 


                      Ben bu kitabı okuyup , yazarın kalemin  sevince , hemen diğer iki kitabını da aldım.  En kısa zamanda okumaya çalışacağım , çok yakında olmaz zira gripten perişan hallerdeyim ama okumak için sabırsızlanıyorum , keyifli okumalar hepimize.







                           Günün diğer yorumu için buraya  ,  Cast çalışması için  şuraya bakın derim.

5 yorum:

  1. ne güzel ya kitap okumaya nasıl vaktiniz oluyor imrendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstedikten sonra okumaya herkes vakit bulabilir , günde 10 dakika ayırılsa senede epey kitap eder :) Bol okumalı günler dilerim.

      Sil
    2. işte ben onu yapamıyorum günde on dakika başlayınca ayarlanmıyo ki :)

      Sil
  2. Her gece yatmadan önce okuyorum 10 dakika da olsa. Uykumun kaliteli olmasını da sağlıyor. Bir de gözlerim ağrımasa :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keyifli okumalar , çok geçmiş olsun. Son 1 haftadır benim de ağrıyor.

      Sil