#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Konuşan Kitaplar ile 13. Blog Tur Çoktan Başladı | Kaiken İsteyen Var mı ?

21 Temmuz 2013 Pazar

Konuşan Kitaplar ile 13. Blog Tur Çoktan Başladı | Kaiken İsteyen Var mı ?




                                             Blog turumuz ile yine sizlerleyiz. Neyse ki bütün Konuşan Kitaplar kızları benim gibi tembel değiller :)  Geç de olsa turumuza bir göz atalım mı ?


         
 
 
Önce Küçük KızınBüyük Kütüphanesine gidelim ve kitabımızı tanıyalım ; tık tık
 
 
Sonra da yazarımıza bir bakalım ; tık tık
 
 
ve şimdilik son olarak  kitabımızın türü hakkında bilgi edinelim ; tık tık
 
 
 
Ve bu harika kitabı kazanan 5 şanslı takipçimizden biri olmak için çekilişimize katılmayı unutmayın.
 
 
 
 
a Rafflecopter giveaway

15 yorum:

  1. Twetter'ım olmasığı için sadece 2 şansım oldu ama napalım, umut dünyası:)

    YanıtlaSil
  2. Bende isterim ama katılım şartlarınız nedir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülay Cansever
      gulayakbal@hotmail.com
      halit cansever tweet adresim.

      Sil
    2. Yukarda bulunan kutucuktan mail adresinizle giriş yapıp katılabilirsiniz. USe your email yazan yere tıklayıp çıkan kısıma adınızı ve mail adresinizi yazıp ardından log in diyip , twitter ve face sayfalarımızı takip ediyorsanız ilgili kısımlara tıklayıp, bilgilerinizi yazıp, bu 2şartta varsa devam edip + haklar kazanabilirsiniz.

      Sil
  3. takip için yönlendiren adres girdiğimiz kısım her neyse çok hoşmuş gerçekten de (:
    o kadar +1 e benim olmalı!!

    YanıtlaSil
  4. ben hiç bir şey anlamadım :/ nasıl katılıyoruz,ne yapacağız ? bu tur da neyin besi ? oruçtan mı böyleyim acep :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarda bulunan kutucuktan istersen use your mailyazan kısıma tıklayıp , bilgilerini girip katılablirsin tatlım , fazladan hak istiyorsan blog turu face ve twitter sayfalarımızı takibe alıp gerekli kısımlara yazıp diğer haklar için giriş yapabilirsin , ya da mail adresini ve blog turu kapsamında hangi konuşan kitaplar blog kızlarını takip ettii yaz, ben giriş yapayım yerine:)

      Sil
    2. bir kısmını katip ettim.bir kısmını da zaten takip ediyordu.bir kısmınıda takiip etmeyi beceremedim :) şimdi ne yapmam gerek ? hepsini takip etemedim yani.

      Sil
  5. kitap kardeşliği ağustos kitabı keşke beraber başlasaydık :(

    YanıtlaSil
  6. değişik bir etkinlikmiş yeni gordum:) sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Katıldım :)
    Umarım şanslı 5 kişiden biri olurum

    YanıtlaSil