#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Ailece Güzelleştik , Ayvalık Hayat Veteriner Kliniği'nin Katkılarıyla :))

24 Temmuz 2013 Çarşamba

Ailece Güzelleştik , Ayvalık Hayat Veteriner Kliniği'nin Katkılarıyla :))

 
Bizim oğlan  Apaçi biraz ( biraz mı ? :)) aksi olduğu için zorla tarıyoruz , haliyle üstündenkış geçince de papaza dönüyor :) Ama  en tatlısından. Havalar sıcak olunca çok sıcaklanıyordu kuzucuğum , geceleri de rüzgarlı olunca tıraş işini erteledik.
 
Ama sonunda zamanı geldi.

 
Ve kırpıldık :)))

 
Kırpılmadan önce sakız da çiğnedik :)

 
Böyle baktık :)

 
Şöyle de baktık.

 
Yalnız gitmeyelim diye ,ailece tıraşa gittik. Şeker kız çıplak kaldı. Ama çok rahatladı.



 
 
Böyleydik tüylü tüylü  :)

 
Susam Sokağı 'nda Kırpık vardı , bizi evde de Şeker :)

 
Şirin de soyundu :) Bob okuyoruz :)

 
Kardeş kardeş uyuduk.

 
Eski V pozumuz :)

 
 
 

 
Suratsız olduk ama ... :)  çok rahatız.
 
Veterinerimiz evden aldı eve teslim etti. Daha önce de söylediğim gibi hayvan sahipleri için en önemli şey , iyi bir veteriner. Biz şanslıyız. Sadece Ayvalık ' ın değil , hayatımızın en iyi , en ilgili , en hayvan sever veterinerini tanıyoruz.
 
 
 
Bütün patili şekerlere sağlıklı ,serin bir yaz diliyoruz.
 
 
Sokak hayvanları için lütfen kapılarınızın  önüne , uygun olan her yere bir kap su koymayı lütfen ihmal etmeyin. Biraz da yiyecek bir şeyler  fena olmaz hani :)

8 yorum:

  1. Ya yerim ben onları çok güzeller <3

    Ben de kızımı tıraşlatacaktım ancak tanıdığım bir veteriner/eğitmen arkadaş zorunlu olmadığı sürece (tüylerin topaklanması, açılmaması vb.) tıraşlatmanın doğru olmadığını, tüylerin köpekleri yazın sıcaktan kışın da soğuktan koruduğunu söyledi. Öyle diyince ben de vazgeçtim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim canavar huysuz , çok taratmıyor. Bir de havalar aşırı sıcak , çok bunalıyordu garibim. Teşekkür ederiz.

      Sil
  2. Bu güzel yavruları çok çok çok öpüyorum.. İnanılmaz sevimli olmuşlar.. Biz de bizim oğluş köpişimizi kırptırdık yaz başında ama şimdi yine uzadı.. Kedişimizi de kırptırmamız kerekiyor çok tüy döküyor çünkü..
    Çok şanslısınız sevgili arkadaşım iyi bir veterineriniz var çünkü.. Ben kendim bile veteriner olmama rağmen doğru düzgün hiç bir veterinere güvenemiyorum. Biliyorsun kızım veteriner hatası yüzünden ölmüştü..:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın güvenememekte ablacığım , kötü anılar insanın güvenini sarsıyor. :( Tüm hayvancıklarımıza çok sağlıklı , çk uzun ömürlü günler diliyorum. Bizim kedoşlar da çok tüy döküyorlardı ,zaten uzun, sık tüylüler. Oh rahatladılar. Darısı sizin güzelliğe :)

      Sil
  3. ayy maşallah çok tatlı olmuşlar bizde oğlumuzun tüylerini kestirmek istedik ama veterinerimiz uyutmak gerektiğini bunun da zararlı olabileceğini söyledi bizde vazgeçtik:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kedileri mecbur uyuşturup yapmış ama yapabildiği köpekleri uyutmadan yapıyormuş bizim veterinerimiz. İlkduyunca oğluşun huyunu bildiğimden inanamadım ama arası iyi veterineriyle :) Bizim oğlanın psikolojik sorunlarıı var ,bildiğin saldırgan:) Buna rağmen veterineri görünce kuyruk sallıyor ,hırlamıyor, yani güvenimiz tam :)

      Sil
  4. Kedilere bayıldım ya, kedi delisiyim ama kardeşim dolayısıyla alamıyoruz eve böyle görünce içim gidiyor:)

    YanıtlaSil
  5. Benim oğlan da iki hafta önce traş oldu. Beyefendinin neşesi yerine geldi :D O gözlüklü pozlara öldüm, bittim <3 Veteriner çok önemli dediğiniz gibi. bizim veteriner oğlum için en az bizim kadar tasalanıyor.

    YanıtlaSil