#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti - 57 : Tutkulu Notalar - Olivia Cunning

27 Haziran 2013 Perşembe

Okudum Bitti - 57 : Tutkulu Notalar - Olivia Cunning




Günahkarlar Turnede Serisi'nin ilk kitabını okudum. Kapaktan ve kitabın adından da belli olacağı gibi erotizm kokan bir kitap. Hatta hayatımda okuduğum en detaylı , en erotik kitaptı. Hani zaten belliydi ama bu kadar beklemiyordum , şaşırdım.


Bu erotik kısımlar harici güzel bir aşk başlangıcı olabilirdi , hatta duygulanmaya yaklaştığım anlar oldu ama hemen yoğun erotizm bulutu kapladı yine ortalığı :)


Nerede okuduğumu unuttum ama kitap karakterlerinin Avenged  Sevenfold üyelerinden ilham alınarak kaleme alındığını okumuştum.




Sed , Eric, Trey, Jace ve Brain ;  Günahkarlar adlı metal- rock grubunun üyeleridirler ve- başta Brain olmak üzere-  yolları bir gün İnsan cinselliği üzerine dersler veren profesör Myrna  ile kesişir. Bundan sonrası % 95 erotizm.  Tek tek ele alındığında erkek karakterler oldukça  şeker sayılabilirler ama 35'lik lolita Myrna için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

 Ortamları , yaşantıları ,hatta ailesel bağları,sorunları çok güzel anlatılmış. Serinin devam kitaplarında erotizmin dozu epeyce bir düşükse daha merak uyandırıcı olabilir. Zaten ikinci kitap yakında okurlarla buluşacak , göreceğiz :)  Şimdilik bitiş kısmını sevdim.


Yazarımız kendisi de sıkı bir hard rock hayranıymış ve şehvetli romantik romanları keyifle okuyup , yazma sırasının kendine geldiğini düşünmüş.:))

Ve kitap Pantera grubunu ( kardeşi davulcu Vinnie Paul ile )  kuran , ABD ' li  gitarist  ''Dimebag '' Darrell Lance Abbott anısına adanmış.



                    ( Fotoğraflar Google ' dan alıntıdır. )



...  Myrna Sed' e doğru kaydı , dizi masanın altında onunkinin yanına yerleşti.  Brian genç kadını piyasadaki en seksi ve en yetenekli müzisyenlerden ikisinin arasında bırakacak şekilde yanındaki koltuğa çöktü. Myrna ölmüştü ve cennetteydi.....



EPHESUS YAYINLARI
431 SAYFA
2013
ÇEVİRİ: TUBA ÖZKAT






Herkese keyifli okumalar...

4 yorum:

  1. Merhabalar,

    Yeni bir kitap bloğuyla karşılaşmak ne güzel -benim için yeni tabii ki :) - Yazınızı okudum, daha önce hiç böyle bir kitap okumamıştım. Aklıma Grinin Elli Tonu geldi ama alakaları var mı bilemiyorum.

    Siz de lütfen benim bloğuma uğrayın, yorumlayın yazıları.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Grinin elli Tonu'na hiç bulaşmadım , şimdilik :) Teşekkürler.

      Sil
    2. bence bir bulaşşş :)

      Sil
    3. Bulaşsam mı:)) Şimdilik bekleyen kitaplarıma ayıp olmasın , hem Ağustos sonuna kadar kitap almıyorum :(

      Sil