#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti - 52 : Yağmur Sonrası - Sarah Jio

19 Haziran 2013 Çarşamba

Okudum Bitti - 52 : Yağmur Sonrası - Sarah Jio



Sarah Jio' nun  geçen sene Mart Menekşeleri'ni okuyup oldukça beğenmiştim , bu kitabı okuyalı biraz oldu ama paylaşmaya fırsatım olmamıştı. 2 günden kısa bir zamanda bazen duygulanarak, bazen tebessüm ederek, bazen kızarak ve hatta ağlayarak okudum bitirdim.Resmen bayıldım.Çok çok güzel bir kitaptı.


Şöyle kısacık bahsedeyim , bu defa maceramız Bora Bora adası merkezli. Yazarımız kitabı dedesinin 2. Dünya Savaşı anılarından esinlenerek kaleme almış. Çok güzel , içime işleyen bir aşk öyküsü okudum. Her satırında aynı zevki alarak okuduğum kitaplardandı.

Anne , düğününe kısa bir zaman kala arkadaşı Kitty ile beraber , orduya yardımcı olmak için gönüllü hemşire olarak Bora Bora adasına gider. Nişanlısını arkasında bırakır , zamanın neler getireceğini görmek ister.Zaman hayal edemeyeceği güzellikler ve zorluklar sunar ona. Bir yanda aşkı ,bir yanda nişanlısı, ama tek derdi tercih yapmak zorunda olması değildir.Bundan sonra yaşadığı her anı Westry ile dolu olacaktır. Bu arada savaş tüm acımasızlığıyla devam ederken sahilde buldukları terkedilmiş bir bungalov aşk yuvaları olur. Gizli gizli buluşurlarken bir cinayete tanık olurlar. Gizem, aşk,ihanet,tutku... Daha neler neler... Her duygu tam kararında.


Daha fazla detay verip , heyecanını kaçımak istemiyorum . Mart Menekşeleri'nde olduğu gibi Yağmur Sonrası da mektuplar, günlüklerle zenginleştirilmiş , dolu dolu bir kitaptı. Okumadıysanız ikisini de ama özellikle bu kitabı şiddetle tavsiye ederim.





Arkadya Yayınları'nı çok çok sevdiğimi söylememe gerek bile yok :)




Bunlar da Arkadya kitaplarımdan toplu poz :)

Herkese keyifli okumalar..







                                           

8 yorum:

  1. Bu yaz-sonbahar gibi okumayı planladığım bir kitap, geçenlerde okuduğum Mart Menekşeleri'ni de çok beğenmiştim.

    YanıtlaSil
  2. NE TESADÜF BENDE DÜN ALDIM BU KİTABI
    PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
    HAYIRLI AKŞAMLAR

    YanıtlaSil
  3. ben yağmur sonrasını okudum şu ana menekşeleri yarıladım da acaba hangisini daha çok seveceğim merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  4. ççookkk şık bir poz olmuşş :)
    kitabın içeriğinde savaşa çok yer verilmiş mi??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar geç gördüm yorumunuzu ,çok özür dilerim. Çoktan okumuşsunuzdur umarım. Hayır savaşa çok yer verilmemiş.

      Sil