#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Konuşan Kitaplar ile Blog Turları | Aşk Adında Hayat - Michael Lee West | ÇEKİLİŞ |

25 Haziran 2013 Salı

Konuşan Kitaplar ile Blog Turları | Aşk Adında Hayat - Michael Lee West | ÇEKİLİŞ |





                             Blog turumuzun şimdiki konuğu ; Arkadya Yayınları'ndan  çıkan Michael Lee West ' in kaleme aldığı ; Aşk Adında  Hayat.


                             Bizi takip etmeye devam ederseniz kitabımızla ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz ve aşağıdaki formu doldurarak ya da bu yazının altına yorum bırakarak bu ilginç kitabı kazanma şansı yakalayabilirsiniz. 

a Rafflecopter giveaway







 Turumuzun bugünlük diğer ev sahibeleri:

Kitap Tanıtım - Yorum Durağım

 Ön okuma -  Kördüğüm Hayaller




                                      
                                      Katkılarından dolayı ARKADYA YAYINLARI ' na teşekkürler.


 

20 yorum:

  1. Gerçekten merak ettim kitabı. Ve şansımı denedim, formu doldurdum :)

    YanıtlaSil
  2. formu doldurabildimmi dolduramadımmı bilemiyorum ama
    bu kitabı kazanmak isterim
    hayırlı akşamlar

    YanıtlaSil
  3. Katılamama şüphesi duyanlar mail adreslerini yazarlarsa kontrol edebilirim :) Bol şans.

    YanıtlaSil
  4. Bende katıldım umarım şanslı olurum

    YanıtlaSil
  5. katıldım bol şans herkese

    YanıtlaSil
  6. Şans bu sefer benden yana olur inşallah :))

    YanıtlaSil
  7. selammmm.. formu doldurdum ama benim tweetlerim yalnızca takipçilerime açık acaba siz linke tıklayınca çalışmama olayı olabilir mi? ve bu çekilişi olumsuz etkiler mi benim açımdan?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanmıyorum , Bol şans. En kötü ihtimalle sadece twitter'dan ekstra çekiliş hakkınız eksik olur, yine de katılırsınız çekilişe, bol şans.

      Sil
  8. herkese bol şans şahane bir kitap :)

    YanıtlaSil
  9. profil yazını okudum, harikasın bence beni bana anlatabilen bir insan süper :)))))

    YanıtlaSil