#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti - 43 : Mağara Arkadaşları - Ayfer Tunç

16 Mayıs 2013 Perşembe

Okudum Bitti - 43 : Mağara Arkadaşları - Ayfer Tunç



                                                Ayfer Tunç ; malesef geç tanıştığım yazarlardan. Hatta henüz tanışma evresinde sayılırız. Bu ikinci kitabım. (ilki Suzan Defter burada ) . Şimdiden favori yazarlarıma ekledim bile.


                       Mağara Arkadaşları , çok güzel öyküler içeren bir kitap , eee ben de sıkı bir öykü sever olduğum için okuyayım dedim. İsabetli bir karar olmuş. Çok özgün anlatımı olan , birbirinden farklı duygular uyandıran keyifli öyküler okudum. Yer yer duygulandım , gözlerim dolu nerdeyse. ( Hatırlatma : ben artık sulugözlüler kategorisine dahilim )



                                     Kitapta bulunan öyküler:

                                   Mağara Arkadaşları
                                   Ses Tutsağı
                                   Cinnet Bahçesi
                                   Gençlik Sabah Çiyidir
                                   Küçük Kuyu
                                   Siz ve Şakalarınız
                                   Alafranga İhtiyar
                                   Ara Renkler Grubu




                                       
                                      ♥ CAN YAYINLARI
                                        1. BASIM
                                        KASIM 2006
                                        188 SAYFA

10 yorum:

  1. ayfer Tunç hakkaten güzel yazar...

    YanıtlaSil
  2. Bende iki kitabı var ama halen başlayamadım nasip sen tanışmışsın ne güzel

    YanıtlaSil
  3. Hiç Ayfer Tunç kitabı okumadım ama çok sık paylaşımlara denk geliyor ve merak ediyorum.
    Paylaştığın için teşekkürler canım.
    Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda tanışırsın umarım tatlım ,teşekkürler ,sevgiler.

      Sil
  4. Ben de bu aralar 3 adet Ayfer Tunç kitabı okudum ve tanıtımını yaptım. "Suzan Defter" de bunlardan biri. "Mağara Arkadaşları"nı internetten tükendiği için temin edememiştim. Bir de kitapçılardan deneyeceğim.
    Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda sizin yorumlarınıza da bakacağım , keyifli okumalar. Umarım bulursunuz.
      Sevgiler.

      Sil
  5. Biz henüz tanışmadık =) ama öykü öykü olması ilgimi çekti <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok severim tatlım zaten öyküleri :) Tanışırsınız umarım, muck :)

      Sil