#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Mis Gibi Bir Alışveriş : Parfümevi

20 Mayıs 2013 Pazartesi

Mis Gibi Bir Alışveriş : Parfümevi



Bu parfümleri alalı epey oldu ama hem tembellik hem yorgunluk pek fırsatım olmadı. Parfümevi'nden bu ilk siparişimdi. Devamı gelecek çok yakında. Ben de çoğu insan gibi parfüm seven, hatta bayılan biriyim. Migrenden müzdarip olsam da ağır kokuları daha çok seviyorum. Orjinallerini kullandığım ya da bildiğim parfümlerden bir deneme yapayım dedim ve  yukarda görünen üç güzelliği aldım.



Sarı şişe ; Lancome Tresor ' ın benzeri  sitedeki adıyla TRESSY DELUXE ; orjinaline çok benzeyen, ağır,kalıcı bir koku. Annem severek kullanıyor.


Siyah şişe ; Dior Addict ' in benzeri sitedeki adıyla  ADORE ; bunu da orjinaline çok yakın buldum. Hediye almıştım , beğenildi. Her kokladıkça aklıma tarçınlı sütlaç geliyor :)


Veee en sevdiğim ise Beyaz şişe ; S. Jessica Parker  Lovely ' nin benzeri sitedeki adıyla LOVE BİRD ; çok başarılı, çok güzel bir koku. Bayıldım. Miss gibi. Bana asla ağır gelmeyen bir koku Lovely. Harika bir şey. Bu da aynen öyle. Durdukça güzelleşen , kalıcı bir koku.


Bazı açık parfümlerde olan o alkolümsü koku asla yok hiçbirinde ve daha önce bulunduğum yerden aldığım iki ayrı açık parfüm alerji yapmıştı. Bunların hepsini denedim , onaylıyorum :))

Parfümevi.com alışverişlerim devam edecek. :)

Unutmadan parfümler 11.80 tl ve 30 tl üzeri kargosuz ve çok hızlı gönderim var.


Hepimize mis gibi , bol kitaplı günler.

6 yorum:

  1. ben de alsam mı diye düşünmüştüm, karar verememiştim orjinali gibi kokar mı diye. e söylemişsin madem, depolamak lazım (:

    YanıtlaSil
  2. Miss:)
    Keyifle kullan canım.

    YanıtlaSil