#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti - 36 : Dokuz - Ahmet Karayün

16 Nisan 2013 Salı

Okudum Bitti - 36 : Dokuz - Ahmet Karayün


                   
                                     Dokuz  ; Ahmet Karayün ' ün ikinci kitabı. İlk kitabı Gizli Miras , onu henüz okumadım. Okumam için ,üstelik imzalı olarak gönderilen bu kitap için  Sn .Ahmet Karayün ' e burdan çok teşekkür ediyorum.


                                  Kitabı elime alır almaz kapağının görüntüsünü , arka kapakta bulunan siyah gül detayını çok beğendim. Baskısı da çok güzel , satır araları geniş, iri ve koyu renkli puntolarla basılmış , okuması  gayet kolay , alerjim olduğundan göz sulanmalarıma rağmen gayet rahat okudum, aynı gün bitirdim.

                              
                                 Konusuna kısaca değinecek olursam ;  Samir'le Silhem 'in bir kaza sonucu başlayan aşklarının zamanla karşılaştığı zorlukları, aşklarının evlilik boyunca atlatmak zorunda kaldığı badireleri okuyoruz. Ve en çok duygulandıran ikisinin de derin çocuk özlemi. Aşk için ne fedakarlıklar yaptıklarını , birbirlerine olan sevgilerini okumak keyifliydi.Tek sevmediğim detay komşu Sakine Abla' nın yersiz muhabbetleriydi , gerçi  belki çoğumuzun karşı karşıya geldiği , sık rastlanılan karakterlerden ama sevmedim işte , zaten sevilesi bir karakter de değil. Türk filmi tadında bir kitaptı. Sonu beni şaşırttı ve üzdü desem çok ip ucu vermiş olur muyum ?


                               Bu arada sayfa numaralarındaki detay çok hoşuma gitti.





                                      ADOM YAYINCILIK
                                        2013
                                      274 SAYFA



                                        Herkese keyifli okumalar.





ÇEKİLİŞ 
Minval Yayınları ile kitap severlere dört ayrı Yılbaşı hediyesi hazırladık. 

Üçüncü Setimiz

Ve Aşk Ruha Üflendi - Ali Elmalı

Peri Masalı - Biray Dalkıran
                     Tolga Aydoğan

Ofistekiler - Lale Erol Ulutaş


Kazanmak için 
@MinvalYayinlarive beni (@mehtapvekitap)takibe alıp,

Görseli #yeniyilkitapcekilisi3 etiketiyle paylaşmanız yeterli. 
Son Katılım : 23.12.2014

Buraya katildiginiza dair yorum yapmayı ve fotoğrafı begenmeyi de unutmayın lütfen. Paylaşımlar da beni de etiketlerseniz sevinirim. İnstagram üzerinde 3 set , blogda da 1 set olacak , hepsine birden katılabilirsiniz. Bol şans.

3 yorum:

  1. tam benlikmiş yav...benimde bu sebeple mücadele ettiğim düşünülürse kitabı okumak bana iyi gelecek inş...

    YanıtlaSil