#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okuma Listem ve Kitaplardan Kulem ♥2♥

6 Mart 2013 Çarşamba

Okuma Listem ve Kitaplardan Kulem ♥2♥



Patasana okuna dursun , birden fazla kitabı beraber okumayı sevdiğim için hemen yeni kulemi hazırladım listemi yaptım. Seçmekte çok zorlandım. Okunmayı bekleyen en az bunlar kadar güzel kitaplar beni bekliyor. Hemencecik , keyifle  okunup biterler umarım.




                        Ben çocukluğumdan beri böyle listeler yapmayı , okuduklarımı defterlere yazmayı ,arada yazdıklarımı okumayı çok seviyorum :) Sizin kulelerinizi, listelerinize de keyifle okuyorum. Liste yapanlar yapmayanlar sizler neler okuyorsunuz ?



                Hepimize bol kitaplı , keyifli günler.

28 yorum:

  1. Dracula'yı çok okumak istiyorum ya, senin bu listelerine de çok imreniyorum, süper kitapları kısa sürede okumayı başardın bu sayede. En güzel bir şey kitap okumak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlım, listeler beni çok motive ediyor :) Bence de çok güzel kitap okumak , umarım yoğunluğun azalır , her şey istediğin gibi gider ve daha bol vakit ayırabilirsin kitaplaraa. ;)

      Sil
  2. Dostluk Ekmeği'ni özellikle merak ediyorum, yorumu bekleyeceğim. Liste çok güzel ama keyifli okumalar (:

    YanıtlaSil
  3. Listeye şöyle bir baktım da hiçbirini okumamışım ben. :)) Ama not edildi bir kenara. Okunacaklar. ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne tesadüf ben de hiçbirini okumadım:) Okunacaklar bitmiyor:)

      Sil
  4. Ben de liste yapmayı seviyorum. Hatta ayrı bir liste defterim var. Okudukça üstünü çiziyorum. Bir de almak istediğim kitap listem var. O da ayrı bir defterde. Neden ayrı tutmuşsam :)) Oradan da aldıklarımı siliyorum. Şu an için Beni Seç'i okuyorum ama aklımda Anita var, Yerkara var sonra okunma sırası bekleyen hist.lerim var... Var da var yani :)))

    Dracula bende de var ama niyeyse hiç okumadım, unutmuşum bile :D

    Keyifli okumalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de var ayrı ayrı liste defterlerim :) Dracula 'yı alalı çok olmadı , torpil yaptım öne çektim. Bende de bitmiyor okunacaklar :) Teşekkürler . Sana da keyifli okumalar ;)

      Sil
  5. Günaydın.
    Dostlıuk Ekmeği'ni merak ettim? İlk kez böyle bir kitabın varlığından haberim oldu:))Aşkın Gözyaşlarını okumuştum. beğendim. "Palomino Molero`yu Kim Öldürdü" adlı eseri bende aldım. Umarım kısa zamanda okurum.
    Sana keyifli okumalar diliyorum. sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostluk Ekmeği yeni bir kitap. En kısa sürede okumayı plnlıyorum.Llosa da ilk defa okuyacağım. Heyecanlıyım. Sana da keyifli okumalar, sevgiler.

      Sil
  6. çok ilgi çekici bir liste olmuş.. ile defa duyduklarımı okuyup yorumlamanızı merakla bekliyorum.. dostluk ekmeği mesela...

    YanıtlaSil
  7. Ahhh , listeler, listeler...şu anda almadığım ertelediğim , ama çok merak ettiğim o kadar çok kitap listelerdeki , bir de aldıklarım okunacaklar ..falan filan:))

    YanıtlaSil
  8. az önce bir liste yapmıştım ben de ;)
    http://kitapladans.blogspot.com/2013/03/okunmay-bekleyen-kitaplarmn-listesi.html

    sizin listelerinizde kaybolmayı da seviyorum :)
    keyifli okumalar :)

    YanıtlaSil
  9. Amerikan Tanrıları'nı okuyorum. Hala üzerimden atamadım yavaşlığı, isteksizliği. Ama bitecek, ümitliyim. Sıradakileri hiç saymayayım, düşündükçe darlanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim o dönemim geçti çok şükür ,darısı başına tatlım.

      Sil
  10. Bayiliyorum senin su okuma listelerine. Kitap okumayi cok seviyorum. Yurt disinda yasadigim icin türk yazarlarin kitaplarini bulmak zor ama sizin listenizdeki kitaplarin almancasini bulabilirim, sorun yasamadan. Bu aralar Kathryn Stockett'in Yardimci kitabini okuyorum. Cok güzel, bitince artik tanitici bir yazi yazarim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim , keyifli okumalar, tanıtımlar için uğrayacağım.SEvgiler.

      Sil
  11. Maşallah, keyifli okumaların olsun canım.
    Listendeki kitaplardan bir tek 'Aşk Köpekliktir'i okumuştum.
    Böyle listeler çok hoşuma gidiyor ama ben yapamıyorum. Çünkü okunacak kitapların önüne geçip o anda hangisi beni çekiyorsa onu okumayı seviyorum.
    Kocaman sevgilerimle.
    Tatlı patililerini de öptüm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de arada derede unuttuğum kitaplara şans tanımış oluyorum böylece :) Biz de seni öpüyoruz canım , sevgiler.

      Sil
  12. Drakula uyduruk, aşklı meşkli, şöyle düzgün kan ememeyen karakterlerle vampirliğin sulandırıldığı günümüzde öze dönmek için güzel bir tercih.

    Ben de yavaş yavaş ama keyifle 500+ sayfalık Yeşil Ev'i okuyurum Vargas Llosa'dan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben henüz başlayamadım Llosa'ya.Keyifle okumana sevindim , darısı başıma :)

      Sil
  13. Dostluk ekmeği benimde alınacaklar arasında.
    listen güzel tebrikler
    sevgiler

    YanıtlaSil
  14. drakula çok önemli roman.
    tunç en iyi yazarımız.
    platon kitabını okudum pek eğlenceli.
    asaf süpeeeer.
    ardından da llosa.
    bence sıra bu.
    :)
    ama dostluk ekmeği ne güzel isim yaaaa.
    diğerleri ilgi alanıma girmiyooo.
    :)))
    güzel kule.
    :)

    YanıtlaSil
  15. Güzel değerlendirmeler için teşekkürler :)

    YanıtlaSil