#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Miss Gibi Bir Alışveriş : Bargello

21 Mart 2013 Perşembe

Miss Gibi Bir Alışveriş : Bargello



                                               Kullandığım parfümlerin hepsi azar azar kalınca ve parfüme çok para vermek istemediğim bir dönemde olduğum için ve daha önce başarısız bir açık parfüm denemem olduğu için Bargello'yu denemek istedim. Yaşadığım yerde başka bir marka açık parfüm almıştım ve alerji yapmıştı , bileğimin iç kısmına ve kolumun iç kısmına denemek için sıktığım yerler dehşet derecede kızarıp ,kabarmıştı ve geri almadılar tabi:) Bu yüzden uzun süredir çekiniyordum açık parfümden ama iki ayrı arkadaşımdan ve videolarını severek izlediğim , kendisine bayıldığım ' Bilgen '  ( bilmeyen merak eden varsa bakınız youtube : bilgentolis ) çok övünce aldım gitti. Hatta klasik parfümlerimden başka bir şeyler denemek istediğimden ve koku zevkimiz çok benzediği için Bilgen'in önerisi olan parfümleri seçtim , çok iyi yapmışım.



İkisi benim  yani bayan ( 288 ve 409 )

İkisi erkek ( 604 - 662 )

Hepsini çok beğendik .  19 Mart da sipariş verdik 20 'sinde elimdeydi. Hızlarına kocaman alkış :) Paketleme,kargolama her şey harika.


                          Bunlar da deodorantlarım.  (1. ve 3. sıradakiler antiperspirant diğer ikisi normal deodorant)        İlk ikisi erkek diğer ikisi bayan. Hepsi oldukça hafif kokular. Özellikle silver (2.) ve hemen yanı başındaki white crystal bana oldukça hafif geldi. Çok bilinmeyenli denklem gibi anlattım . :)

               
                    Açık parfüm denemeye korkanlardansanız benim gibi , tavsiye ederim. Buradan ulaşabilirsiniz.


 Yok ben illa orjinal parfüm kullanırım diyorsanız da kullanın canım , hatta şişelerini koleksiyonuma katabilirsiniz. Çok memnun olurum :))


  Herkese güzel kokulu günler...

5 yorum:

  1. Bilgen'in tavsiyesini ben de düşünüyordum sen de memnun kaldıysan tamamdır artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koku zevkimizin benzediğini düşündüğüm için deneyeyim dedim :) Pişman olmadım , çok kalıcılar :)

      Sil
  2. Orijinal parfümler elbette ki güzel ama çok pahalı.. Onların yerine kaliteli açık parfüm kullanmak çok akıllıca bence.. Sevgili arkadaşım hemen siteyi ziyaret edeceğim çoook çok teşekkürler..:))
    Selam ve sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim , patili canavarlara öpücükler :)

      Sil
  3. Merhaba 409 numara nasıl bir koku tam olarak :)

    YanıtlaSil