#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti - 22 : Psiko Analist - John Katzenbach

28 Şubat 2013 Perşembe

Okudum Bitti - 22 : Psiko Analist - John Katzenbach



Son zamanlarda okuduğum en güzel kitaplardan diyebilirim. Çok keyif alarak hiç sıkılmadan okudum , tahmin edilebilir kısımları olsa da hatta bütün tahminlerim doğru çıksa da yine de bu keyif almama engel olmadı. İyi ki almışım, okumuşum dediğim kitaplardan oldu ve psikolojik gerilim sevenlere tavsiye ederim.



Kısaca bahsedecek olursam ;

Newyorklu Psiko analist Dr. Frederick Starks (kısaca Ricky ) 50'li yaşlarında eşini kanserden kaybetmiş hala çalışmakta olan kendi halinde bir adamdır.Bütün hayatı doğum gününde gelen bir zarfla değişir.
İntikam peşinde olan kendini Rumplestiltskin olarak tanıtan bir psikopatın hedefi halindedir ve hiçbir şeyden haberi yoktur ve kelimenin tam manasıyla kendini bir ölüm oyununun içinde bulur.



       Detay verip heyecanını kaçırmak istemiyorum , çok güzel bir kitaptı. İlk kısım da belki biraz sıkıcı gelebilir (bana gelmedi) ama okudukça ilerledikçe güzelleşiyor.




                                                      KORİDOR YAYINCILIK
                                                      ÇEVİREN : İPEK İBİK
                                                       491 SAYFA



           Keyifli okumalar :)

12 yorum:

  1. toplu kitap alışverişinde psiko ve sil baştanı görünce sevinmiş,ikisini de beğeneceğini düşünmüştüm.psiko için yanılmamışım.sil baştan yorumunu da merakla bekliyorum..genelde beğenilerimiz benziyor ya canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlım kitap zevklerimiz uyuyor , Şimdi sırada senin tavsiyenle öne aldığım Patasana var. Yeni listeme Sil Baştan' ı alabilirim.

      Sil
    2. beklentini yönlendirmek istemiyorum çünkü zevk meselesi ama ikiside benim için çok güzeldi.beklemedeyim;)

      Sil
  2. Sık sık karşıma çıkan bir kitap, bu yorumla okunacaklar listeme ekliyorum, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. okudugum bır kıtap
    oldukca surukleyıcıydı

    YanıtlaSil
  4. Son zamanlarda gözüme çok çarpan bir kitap.Beğenmenize sevindim.Bende okumalıyım:)

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil