#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti - 15 : Dünya Hepimize Yeter - Isaac Asimov

12 Şubat 2013 Salı

Okudum Bitti - 15 : Dünya Hepimize Yeter - Isaac Asimov



                                  

   Sevgili Pinuccia' nın ev sahipliği yaptığı Yazar Ayları tam gaz devam ediyor. Katılmadıysanız bekleriz. Aynı yazarı, aynı kitabı beraber okumak , kim ne yorum yazmış diye bakmak oldukça keyifli.

        Benim okuduğum kitap ; Dünya Hepimize Yeter.Yazarla Pınar sayesinde yeni tanıştım. Çok beğendim, büyük bir keyifle okudum ve tek kitapla favori yazarlarım arasına girdi diyebilirim.Çok güzel hikayeler var kitabımızda;

Ölü Geçmiş
Özgür Seçim
Dördüncü Boyut
Çocuk Masalı
Sulak Bir Yer
Issız Gezegendeki Ev
Mesaj
Tatmin Olmanız Garanti Edilir
Cehennem Ateşi
Kıyamet Borusu
Eski Mutluluklar
Fıkracı
Ölümsüz Ozan
Bir Gün
Düş Görmek Özel Bir İştir

         Hepsi birbirinden güzel.Okumayan varsa , bilim kurgu seviyorsanız yok böyle güzellik diyor , benim gibi hikaye severlere şiddetle tavsiye ediyorum.


246 SAYFA
CEP KİTAPLARI
1984 / 1. BASKI
TÜRKÇELEŞTİREN : HULUSİ ÖZAYKUN


         Bu güzel kitabını okumam için ,etkinliği kaçırmamam için bana gönderen Pınarcığım'a burdan bir kez daha kocaman kocaman teşekkürler.

Herkese keyifli okumalar.


       

12 yorum:

  1. Maşallah ne çok kitap okuyorsunuz benimde okuyasım geliyoor :) ♥

    http://alfabenineharfii.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Sayende güzel bir etkinlikten haberim oldu :)

    YanıtlaSil
  3. Isaac Asimov'u ağabeyim çok severdi. Çocukluğumdan hatırlıyorum kitaplarını ama ben henüz hiç okumadım yazarın kitabını.
    Kısa zamanda edinmek gerek:)
    Güzel bir hafta geçirmeni diliyorum canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana da tatlım , umarım ben de kendi kitaplığıma kazandırabilirim yazarın kitaplarından . Öpüyorum:)

      Sil
  4. Canım benim, okuyup beğenmene çok sevindim. Asimov usta kadir kıymet bilecek bir okuyucu daha kazanmış oldu. Ne yazık ki Vakıf serisi hariç kitaplarını sahaflardan arayıp bulman gerekiyor ve ayrıca ben de sana her zaman ödünç verebilirim :)

    YanıtlaSil
  5. Bir ben okumadım galiba. Pazartesi kütüphaneden bakacağım. artık kismetime ne çıkar bilemiyorum. Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bulabilirsin , şimdiden keyifli okumalar, teşekkürler.

      Sil
  6. Merhabalar :) bloğunuzu takip ediyorum....
    Sizide benim bloğuma bekliyorum
    Şuan acemilik desteğinizi bekliyorum :)


    http://herseydenbirazcikk.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim , en kısa zamanda ışınlanacağım blogunuza.

      Sil