#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Karışık Kitap Alışverişim ( Markafoni , Okuoku.com , İlknokta.com , D&R)

11 Şubat 2013 Pazartesi

Karışık Kitap Alışverişim ( Markafoni , Okuoku.com , İlknokta.com , D&R)


Bunlar da ocak sonu ama aslında şubat ayı kitap alışverişim. Yine bir kitap almama dönemine girmiş bulunuyorum. Haziran ayına kadar kitap almayacağım. İnşallah :) Bu toplu görünüş.


Bunlar eksik gelen Markafoni kitaplarım. Gece nöbeti özel baskı , yani standart boydan ufak cep boydan büyük.Çok sevdim.Pamuk Prenses ve Avcı benim değil. İstek üzerine hediye aldım.Diğer dörtlü ciltli. Çok güzeller değil mi ? Kitaplığımı düzenlerken gelmişlerdi, o yüzden o yazıda görmüşsünüzdür ama 2013 'ün ilk kitap alışveriş yazısında olmaları lazımdı :)



                                  Bu üçlü ise D&R internet sitesi alışverişimden. Efsane için sabırsızlanıyorum.



                                            Bunlar İlknokta.com dan aldıklarım.




                                      Ve son olarak Okuoku.com kitaplarım. Kendimi şımartmak istedim :) Ama düşen okuma hızımla bunu pek hakettiğim söylenemez ama az kaldı bir iyileşeyim inaşallah , dönüşüm muhteşem olacak :))  Herkese bol kitaplı günler...

35 yorum:

  1. I see bissürü Tess Gerrtisen kitabı :) Hepsi de çok güzel kitaplar güle güle oku canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece Ruh Koleksiyoncusu'nu okudum,eksik gelmeseydi daha çok olacaklardı ama Markafoni bunu hep yapıyor.

      Sil
    2. Seriye sondan mı başladın yav? Cerrah, Çırak, Günahkar vs onları okudun mu ki?

      Sil
    3. Aynen öyle oldu :) Başladım baktım bir kopukluk yok , devam kitabı gibi bir eksiklik yok gibi geldi bana, Aynı Kanıt ya da izlemesem de Arka Sokaklar dizisi gibi her bölümde başka başka konular işlenen dizi gibi geldi ,okudum gitti :) Cerrah'ı hala almadım. Bu defa baştan başlayacağım:)

      Sil
  2. hepsi birbirinden güzel cnm hepside istediğim kitaplar her ne kadar ben şuanda alamasam da listemde olan kitaplar hepsi özel baskı ne demek merak ediyordum senden öğrenmiş oldum bu vesile ile

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler , inş. sen de istediğin kitapları alabilirsin.

      Sil
  3. sil baştan yorumunu merak ediyorum.ben çok beğenmiştim;)
    hepsini güzel günlerde oku inş cnm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, hatta senin yorumunu okuyunca ben de var demiştim ama karıştırmışım, yeni oldu, en kısa zamanda okuyacağım, inş. Teşekkürler canım.

      Sil
  4. Cennet mi burası:)

    Tess Geritsen yeni okumaya başladığım ama fena sardığım bir yazar.Tercihlerin süper.Keyifli okumalar canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ufak çaplı:)) Ben de yeniyim Tess okuma konusunda. Teşekkür ederim.

      Sil
  5. Keyifli okumalar canım, gözlerim kamaştı kitaplarla :))

    YanıtlaSil
  6. canım ya ben derslerden uzun zamandır bloglarla falan ilgilenemiyorum.bide finaller için elazığ'a gittim.final,ders,büt canımm çıktı :) ara tatildeyiz de biraz kafa dinliyorum.demem o ki sen bıraktığım yerdesin :) maşşş kitap okumaya son hız devam.okuduğun onca kippatları ne yapıyorsun? dağıt bak çok sevaptır :) valla bak çok sevaptır :)
    öptüm,sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah kolaylık versin derslerinde.Okuduğum kitapları yeni kitaplığıma zenle yerleştiriyorum. Sonra annem okuyor , yazları ablam okuyor.Çok nadir kendi kitaplarımdan hediye ettiğim oluyor, kıyamıyorum.Bu konuda cimriyim malesef:) Benden de öpücükler ,sevgiler.

      Sil
    2. benim kisi latife (: kitap deyince bende kıyamıyorum (:

      Sil
  7. Kitapların harika görünüyorlar canım. Keyifle okursun inşallah hepsini.
    Güzel patililerini öperim ^-^

    YanıtlaSil
  8. Kendim almışım gibi,heyecanla baktım hepsine:)
    "Tess Geritsen"kitaplarına başlamak istiyorum.Sürükleyiciliğinden ya da kaleminden yana bi kuşkum yok ama,psikolojik olarak kaldıramayabilirim :)
    Bu arada raftaki "Atlıkarınca" kitabını gördüm gerçekten en sevdiğim kitaplardan biridir kendisi,kitabı nasıl bir hırsla okuduysam "atlıkarınca" yazısındaki kırmızılık gitti :))
    Bu aralar kitap siteleri indirim konusunda yarışır hâlde bakalım daha ne kadar almamaya sabredeceğiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim , artık ben de indirimlere bile kapalıyım,sizlerin ganimetlerine keyifle bakarım artık uzun bir süre:)

      Sil
  9. hepsi çok güzel görünüyorlar canım, özellikle İskender Pala'yı merak ediyor ve yorumunu bekliyorum tabi gerritsenler çok harika , not düşlim , okuma hzı oluyor bazen böyle hepimizde:)sevgiyle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler kitap canavarım:) Evet ama benim yavaşlama uzun sürdü, öksürükten kurtuldum şimdi başka ufak bir rahatsızlığım var, Allah sağlık versin acısını çıkartacağım inş.:)

      Sil
    2. inş canım , gelmiş geçmiş olsun ,Allah şifasını versin...

      Sil
  10. Bir an Mario Vargas Llosa'yı unuttun sandım. Sonra gördüm rahatladım :) Markafoni'den Tess Gerritsenleri ben de aldım. Yeni kütüphaneye yeni yeni kitaplar. Oh, mis gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Unutur muyum hiç:) Aslında iki Llosa aldım da biri korkunç vaziyette geldiği için iade ettim. :)

      Sil
  11. Cidden benim de gözlerim kamaştı.. Maşallah diyorum sevgili arkadaşım..:) İnşallah tez zamanda iyilrşirsin.. Ben Tess Gerritsen hiç okumadım ama şu aralar bayağı bir merak etmeye başladım. Yorumlarını merakla bekliyorum..:))

    YanıtlaSil
  12. selim ileri kitaplarını canım çekti benim de :) iyi okumalar

    YanıtlaSil
  13. HArikasınnn..
    bana da beklerim http://ilknur--akpinar.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  14. Kitaplar çok güzel görünüyor. Keyifli okumalar dilerim :)

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  16. Bu kitapların çoğunu bende aldım fakat bir süre sonra Kitaplığı yeniledim ve çoğu kitabı internet üzerinden satışa sundum kuzenim ile birlikte

    YanıtlaSil