#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Konuşan Kitaplar Blog Turu | 2. Gün : Bakire - Nancy Pickard (Kitap Yorumum) -Okudum Bitti:111-

16 Aralık 2012 Pazar

Konuşan Kitaplar Blog Turu | 2. Gün : Bakire - Nancy Pickard (Kitap Yorumum) -Okudum Bitti:111-



İlk blog turumuzun  ikinci gününe hoş geldiniz :)

Tur takvimimiz ve linkler :

15 Aralık 2012


16 Aralık 2012

KitapYorumu - 8 blog* birden…
*8 blog’un birden yorumlarını http://konusankitaplarileblogturu.wordpress.com adresinde bir arada bulabilirsiniz…


                      
Bu güzel kitapla ilgili olarak benim fikrime gelirsek ;
Kitabı elime ulaşır ulaşmaz okumaya başladım ve ertesi gün heyecanla bitirdim, biraz daha biraz daha okuyarak,elimden bırakamayarak bitirdim yani. Çok akıcı,keyifli.
               Hem polisiye hem romantik bir kitap.Polisiye tabanlı bir kurguya biraz gerilim bolca romantizm eklenmiş adeta. Katilin kim olduğundan çok olası katillerin sebeplerine kafa yordum kendimce.Tahmin etmesi çok çok kolay olmayan,elinizden  bırakamayacağınız bir kitap.Oldukça ilginç bir cinayet, birbirinden farklı 3 aile ve dönüşümlü zamanla işlenen olaylar.
          Belki size alakasız gelecek ama Bakire'nin Mezarına verilen değer bana sözüm ona yatırları hatırlattı.Aslında manevi hiç bir değeri olmayan mezarlara değer vermek sadece bize özgü değilmiş.

Görüldüğü üzere çok hoş bir kapağı var.Baskısı ve sayfaları da çok güzel.

Çeviren : Ekrem Köksal
Ephesus Yayinları/2012
351 sayfa


Katkıların dolayı Ephesus Yayınlarına çok teşekkürler.

   Konuşan Kitaplar ile Blog Turları devam edecek!





 
Herkese keyifli okumalar , bizi izlemede kalın:)

4 yorum:

  1. Kapak tasarımı ve içeriğiyle ilginç bir kitaba benziyor.
    Paylaştığın için teşekkürler canım.
    Mutlu pazarlar ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim tatlım, size de keyifli,mutlu pazarlar.Patili şekerleri öperim.

      Sil
  2. güzel bir etkinlik sanki hı , :))

    YanıtlaSil
  3. Bence güzel bir etkinlik olmuş. Böylelikle kitap bloglarının önemi daha fazla ortaya çıkıyor. Konusu dikkatimi çekti.Polisiye, gizem sevdiğimden listeme ekledim. :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil