#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Kitap Alışverişim : Okuoku.com

7 Kasım 2012 Çarşamba

Kitap Alışverişim : Okuoku.com



Aslında geçen ayda aynı bahaneyle İdefix'ten birkaç kitap almıştım, ama bu defa 2013'e kadar, hatta burdan söylüyorum kesinlikle söz, 2013 Şubat sonuna kadar kitap almayacağım. Geçerli bahanelerimi söylemiştim ; Sevgili Ayşım'ın biraz sonra fotoğraflarını göreceğiniz kitabı ; Ayışığı Kedisi  (burada çekilişi de var ) ve Sevgili Pınar'la aynı zamanda okumaya karar verdiğimiz Han el Halili ve Hırsız ve Köpekler.Yani daha doğum günüme 1 ay varken ben sırf kendi kendime ikinci tur hediyemi aldım bile :)


Öndeki üçlü azmettiriciler ve arkadakiler de yol arkadaşları.



Ve huzurlarınızda Ayışığı Kedisi , Poe 'nun şiirleri biter bitmez okuyacağım ama şöyle bir göz attım çok şeker, sayfa kenarlarında kedicikleri bile unutulmamış, annem şu an Lizbon'a Gece Treni'ni okuyor, sanırım benden önce annem okumaya niyetli Ayışığı Kedisi'ni :)



Bunlar da diğer kitaplarım, alt sıra migrenli günlerde okunacak, basit kitaplar.


Ve son olarak Sevgili Pınar'ın okuyup beğendiği ama yazım hatalarından bahsettiği için başka bir yayınevinden aldığım Köpek Kalbi, epeydir okumak istediğimi Bedirhan Toprak ve iki taneik Necib Mahfuz daha, umarım hepsini keyifle okur bitirir, yenilerini alırım :)



Şimdi de  Sevgili Özlem Ablacığımın (abla demem de sakınca yoktur umarım ) sorusuna kısa cevap vereyim, birçok online kitap sitesinden alışveriş yaptım, sorun denilebilecek bir sorunum olmadı şimdilik.

Kitapyurdu.com 'u eskiden beri çok severim, bir dönem kızmıştım kendilerine ama geçti :) Çok hızlı değillerse de yavaş hiç değiller, ya da bana denk geldi, istediğim kitaplar,sağlam sorunsuz geçiyor elime, şimdiye kadar hiç çizik,defolu vs. kitap gelmedi ordan,ayraçlarını da seviyorum, gerçi biraz cimrileştiler ama olsun napalım :)Kargo ödeyen ürünleri/kitapları oluyor ya da dönem dönem birçok güzel kitap da kargosuz olabiliyor.


D&R : En çok günün fırsatı kitapları yüzünden seviyorum, Kitap alırken yanına kırtasiye vs. ekleme şansım da olabiliyor, temininde zorlandıkları kitaplar olursa bulunanı gönderip, diğerlerini sonra gönderiyorlar, bulunamayıp iptal edilen de oldu ,biraz yavaşlar.

Evekitap. com : Ufak iki alışverişim oldu, paketleme,gönderi iyi, fiyatlar uygun, sık sık bedava kitap kampanyaları da oluyor,ama her kitap bulunmuyor.

Okuoku.com : Son zamanlarda en çok uğradığım sitelerden,seviyorum .Bu defa kitaplardan biri biraz eskice,sararmış gibi ama iade etmedim,edebilirdim de :) Güzel kampanyaları oluyor.% 90'a varan indirimli kitapları oluyor,indirimlilerin içinde sevdiğiniz kitapları bulamasanız da benim gibi migrenli günlerde ya da can sıkıntısından kurtulmak için okunacak kitaplar oluyor.Diğer kitaplarda da fiyatlar diğer sitelere oranla güzel olabiliyor, gönderileri hızlı, müşteri hizmetleri ilgili.

İdefix: Bir önceki alışverişimi idefix.om'dan yapmıştm, biraz bekledim ama değdi. Setlerde güzel indirimler oluyor.


İlknokta.com' un hala devam eden her siparişe bir hediye kitap kampanyası var, ben son okuduğum Aborjinler kitabını ordan hediye olarak ücretsiz almıştım,indirimli kitaplar da var, gönderimleri de yavaş değildi.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, dediğim gibi çok önemli bir sorun çıkarmadılar bana sağolsunlar:D





22 yorum:

  1. İyi günlerde oku. Yorumlarını merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  2. güle güle oku:)) kitap siteleri ile ilgili yazı için de teşekkürler. ben de kullanıyorum bir kaç tanesini ama en son oku okuya takıldım bakalım:))

    YanıtlaSil
  3. Mehtapçım çok zarifsin ve yüreğin güzelliklerle dolu.
    Çok mutlu oldum desem:)))
    Öpüyorum kocaman hem seni hem de güzel patililerini ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım benim, Ben de çok mutlu oldum senin yazdığın satırların kağıtla buluşmuş halini de okuyabilecceğim için, kendim yazmış kadar gurur duydum :)Ben de öpüyorum hepinizi :)

      Sil
  4. Köpek Kalbi'nin kapağı neden öyleymiş ki yaa, hiç sevmedim :( Korkutucu.
    Keyifli okumalarrr <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın, Pınar'ın okuduğu çok daha güzeldi ama yazım hatası çokmuş :) Teşekkürler tatlım.

      Sil
    2. ufak bir sorun nedeniyle sayfamı tekrar yükledim yeniden takipcim olur musunuz ?

      http://crkelma.blogspot.com/

      Sil
  5. Canımcım, seni kıskanıp ben de bu akşam kitap siparişi vereceğim ama beni yoldan çıkaran bu sefer de sen çıkarmış oldun, karışmam. Bir de ben şimdiye kadar sadece ilknokta ve evekitaptan alışveriş yapmıştım. Bu akşam Kuzey Güney izlerken alacağım kitapların senin bahsettiğin diğer sitelerdeki fiyatlarına bakacağım. Kısaca, yorgun günümün üzerine akşamımı renklendirdin. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman heyecanla siparişinin gelmesini ve yayınlamanı bekleyelim biz de :) Eminim çok güzel kitaplar seçmişsindir, listeme birçok kitap ekledim senin beğendiklerinden ama 2013'de alınacaklar inş.:) Hep bir yoldan çıkarıcı buluyoruz zaten değil mi ama:D

      Sil
  6. Ay Işığı Kedisi ile Köpek Kalbi tam bana göre..çok merak ettim:)))teşekkürler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkisi de çok farklı ve çok güzel kitaplar:) Okumak için sabırsızlanıyorum.Ben teşekkür eder,Bücürük'ü öperim:D

      Sil
  7. Sevgili Güzel Mehtapcığım.. Elbette bana cidden Özlem abla de Çok çok sevinirim çok hoşuma gider... Geçen gün alt dairemize yeni taşınmış üniversite öğrencileri beni merdivende gördüler merhaba teyze dediler..:((( Bana Teyze dediler...:(( Nasıl gücüme gitti anlatamam.. Elimi belime bir koydum...:))
    Sağol arkadaşım güzel yüreğin sağolsun senin inşallah...
    Üstelik sorduğum sorunun cevabını öyle güzel izah etmişsin ki bayıldım. Çok teşekkür ederim. Şimdi belirttiğin siteler bir daha bakacağım. Benim en son siparişim Kitapambarından oldu. Henüz elime geçmedi bakalım nasıl gelecekler elime...
    Bu arada ben sana birşey söyliyim mi...:))
    SEn şubat 2013 e kadar yine kitap alırsın bana kalırsa arkadaşım ... Bana öyle geliyor..:)))
    Çoook selam ve sevgilerimle..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok söz verdim kendime,hatta annemede:)Çeşitli duygu sömürüleriyle belki hediye alınmasını sağlayabilirim :)Kitapambarından memnun kalırsan ben de bir göz atayım oraya:) Pazarcılar da hep abla,teyze diyorlar ya, bende teyze olmadan önce küçük çocuklar bile teyze dediği zaman bozuluyordum:) Şimdi kocaman 13 yaşında yeğenim var, alıştım ondan artık:)

      Sil
  8. hepsiburada.com kitap bölümü de oldukça indirimli kitap satıyor. özellikle Everest yayınlarının kitapları hem indirimli hem de ücretsiz kargo ile gönderiliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler artık 2013 de bakarım, göz görmeyince gönül katlanıyor, görünce canım çekiyor:D

      Sil
  9. Hepsi birbirinden güzel. Ne yalan söyleyeyim gözüm kaldı bile diyebilirim. Neyse ki yakında Tüyap Kitap Fuarı başlayacakta o zaman belki görüp alabileceğim. Hepsini güzel günlerde okuyun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu arada PTT'nin kitap sitesi varmış. Oraya bakmanızı tavsiye ederim.

      Sil
    2. Teşekkürler Selimciğim:) Daha güzelleri senin olsun, yeni kitaplar alıp yeni videolar çekmeni dört gözle bekleyenlerdenim, PTT kitap'ı gördüm ama hiç alışveriş yapmadığım için yazmadım.

      Sil