#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Teşekkürler Kızlar ♥FıstıklıTombi♥ ve ☺Mügeninlistesi☺

7 Ekim 2012 Pazar

Teşekkürler Kızlar ♥FıstıklıTombi♥ ve ☺Mügeninlistesi☺


                                           
                                            Bu güzellikler Sevgili FıstıklıTombi' nin gönderdiği kitaplar. Kitap konusunda gözüm doymuyor,okunmayı bekleyen kitap sayımı kendime bile söylemiyorum:), ama yine de kitap duyunca gözüm dönüyor,sanırım kitap konusunda hep açgözlü kalacağım :) Burdan bir kere daha kocaman kocaman teşekkürlerimi iletiyorum ve sevinçle öpüyorum:)
                 
Bu saatte ne yapıyor bu kız bakışı:)



Elime alır almaz kapağı ile gözlerime bayram ettiren kitabı ise Mügeninlistesi blogunun yazarı O bir anne,yanında güzel notu ve şeker anahtarlığıyla birlikte gönderdi, çok çok teşekkürler.Aslında bugün gelmediler ama son günlerde çok tembelim, migrenim de tuttu, pek okuyamıyorum. Ama masamda duruyordu gece gece fotoğraflayıp,yazayım dedim:) Tekrar çok teşekkerler;)

  Ben gidip son günlerimin favori çayı : Ayvalı ıhlamurumu içip kitabımın kalan son 30-35 sayfasını okuyup geleyim:) Herkese keyifli okumalar, iyi geceler.
Mutlu pazarlar...

13 yorum:

  1. Çoğu kişinin sıkıcı bulduğu Eylül'ü severek okumuştum. Seyehatnameyide merak ettim doğrusu. Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de hep okumak istediğim kitaplardandı Eylül, bir türlü kısmet olmadı,en kısa zamanda okuyacağım inş.Tşkler

      Sil
  2. eylül benim de tekrar tekrar okuyabileceğim bir kitap. her seferinde acaba sonu değişir mi diye ümit ettiğim bir kitap.

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun canım :(
    Eylül bende de var. Aldıktan sonra o kadar olumsuz yorum okudum ki, kitabı okumayı sürekli erteledim.

    YanıtlaSil
  4. eylül tekrar tekra okunası kitaplardan... sansınız hep bol olsun... seyahat donemınde oldugumdan artık yenı kıtap cekılısım bayram ertesıne kaldı... sevgiyle,

    YanıtlaSil
  5. Çok geçmiş olsun canım.
    Benim de kitapların içinde kaybolasım var:) O denli mutlu oluyorum onlarla birlikteyken:)
    Keyifle oku ve bizimle paylaş canım.
    Güzel patilini de öptüm kulaklarından ^-^ Maşallah.
    Kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tşkler tatlım, inş. en kısa zamanda okunurlar:) Tşkler ablası, O da öpüyormuş:) Bizden de pati dolusu sevgiler:)

      Sil
  6. en güzel hediye bir kitaptır! :)

    YanıtlaSil