#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti :91- Yağmurdan Sonra - Can Dündar

17 Ekim 2012 Çarşamba

Okudum Bitti :91- Yağmurdan Sonra - Can Dündar


                                         Bu  kitap ilk etkinlik dahili kitaplaşma etkinliğinde  Vmpr_princess' in gönderdiği kitaplardan biri, yazısı burada .Kitap okumayı seviyorum , hediye kitapları okumak ayrı bir zevk, merak oluyor.


                          İlk basımı 1996 yılında yapılmış kitabın, benim okuduğum 16. baskı Eylül 2005. Can Dündar'ın farklı zamanlarda yazdığı Medya yazılarından oluşuyor kitap.Önsöz kısmında kendisinin de dediği gibi bazı köşe yazarlarının bir süre sonra farklı sebeplerle yaptığı gibi eski yazılarından oluşan bir derleme. Tam anlamıyla nostalji etkisi yarattı bende, unuttuğum birçok şeyi hatırladım.Bütün fikirlerine katıldığımı söyleyemesem de onun penceresinden farklı bir zaman yolculuğu yapmış oldum.


Son durum :)


      Hepimize bol okumalı, keyifli günler...

14 yorum:

  1. Dur artık okumaaa bi süre :D
    Bu kadar seri okuyamıyorum bu ara ben, çok kıskanıyorummmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Aslında ben hep hızlı okuyanlardanım ama bu listemde olan kitaplar fazla kalın değiller :) Şu an okumaya devam ettiğim üçlüden biri 175 sayfa, diğeri 130 sayfa ve sonuncusu da 270 sayfa. Yani hızlı bitmeye müsaitler, denk gelmişler:))

      Sil
    2. Oh biraz rahatladım :D

      Sil
    3. Kitap Eylemcisi'ne de bir bak :) Benden aşağı kalır yanı yok:))

      Sil
  2. okuamdığım neder Dündar kitaplarından, bir süredir kendisine tepkimden okumuyorum ama artık , başlaya bilirimi sanki tekrar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seviyorum, bu tarz kitapları. Mete Akyol'un Yazamadıklarım isimli kitabını okumuştum bu yıl içinde, O da çok hoştu.

      Sil
  3. beğendiğine svindim ablacım ^.^ Bu arada cidden çok hızlısın>.<! Maşallah!:d

    YanıtlaSil
  4. süpersin:)ne cok okumuşsun ben de sınavlar baslayınca durmak zorunda kaldım üzülüyorum:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:) Allah kolaylıklar versin sınavlarda.

      Sil
  5. Sanırım bir ses böler gceyi okuyorsun. Önceki gün bitirdim. Neyse düşüncemi sen bitirince söyleyeyim:))

    YanıtlaSil
  6. Evet fena halde kıskanıyorum..:)) Ben hala elimde bir kitap 5 sayfa-10 sayfa hergün derken...
    Maşallah vallahi maşallah..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim vaktim çok, bir de dediğim gibi bu listemde olan kitaplar biraz ince denk gelmiş, bitiveriyorlar hemen:)

      Sil