#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti:77- Gölge Hırsızı - Marc Levy

19 Eylül 2012 Çarşamba

Okudum Bitti:77- Gölge Hırsızı - Marc Levy

                               

                                          Bu postumda  bahsetmiştim sevgili EfLaTuN 'un beni sevince boğan hediyelerinden, D&R'in meşhur kampanyasından yararlanamadığım için çok üzülüyordum , sevgili Şirin üzülmeme kıyamamış olacak ki bana bu güzellikleri göndermişti.Ancak bir tanesini okumak kısmet oldu şimdilik,Şeytan Ayrıntıda Gizlidir'den sonra Onlar isimli kitaba başlayacağım kısmetse.Yeri gelmişken tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
  
                               Kitaba gelecek olursak misafirler varken okumaya başlamıştım deniz ve kum eşliğinde,pek kumsala kitap götürme taraftarı olmasam da ancak fırsat bulabiliyordum ufak ufak okumaya.Okudum bitti ve çok çok beğendim.Fantastik bir roman,aşk,arkadaşlık ve  aileye dair güzel şeyler içeriyor.Son kısımlarında yine gözyaşları eşliğinde okudum ve beğenmediğim hiçbirşey olmadı kitapta iyi ki okumuşum. Okumayan kaldıysa tavsiye ederim,kolay okunan,zevkli bir kitap.


          Böyle güzel bir kitabı okumama vesile olduğu için Sevgili Şirin'i buradan kocaman öpüyorum:)


                             Arka kapak tanıtımına bakalım ; 

“Sen benim gölge hırsızımsın; nerede olursan ol, seni bulacağım.”

Babası tarafından terk edilmiş, çocukluğu boyunca annesiyle birlikte sıradan bir kasabada yaşayan kahramanımızın özel bir yeteneği vardır: Peşine gölgeler takılır, ona hep bir şeyler fısıldar...

Yıllar geçmiş, bahçesindeki kestane ağaçlarının altında oturduğu okulunu, babasıyla annesinin birbirlerini sevdikleri zamandan kalma o soluk fotoğrafları ardında bırakarak yeni bir hayata başlamıştır. Ne var ki tekdüze hayatı ve bir türlü ismini koyamadığı ilişkisiyle içindeki özlemi dindirememekte, ona fısıldayıp duran gölgelerden bir türlü kurtulamamaktadır.

Bir kıyı kasabasına yolunun düştüğü bir gün, hüzün dolu geçmişinin, peşini bırakmayan gölgelerin sırrı yavaş yavaş çözülmeye başlar. Yıllar önce geldiği bu kumsalda, gölgelerinin birbirine karıştığı ilk aşkının izini bulacak ve onun peşine takılacaktır.

Belki de, bir sandığın içine sakladıkları o uçurtmayı yerinden çıkarmanın zamanı gelmiştir artık... 

"Gölge Hırsızı", ardımızda bırakamadığımız anları, anıları ve aşkları anlatıyor. Yani peşimize takılan, kurtulamadığımız gölgeleri...



  Herkese bol okumalı keyifli günler...



Listemin son durumu.

13 yorum:

  1. Ben de D&R'dan almıştım ama hala okumaya fırsat olmadı.
    Sevgiler canım^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok beğendim,umarım sen de beğenirsin canım,keyifli okumalar,sevgiler.

      Sil
  2. merhaba;

    Bloğumda yeni çekiliş var seni de bekliyorum

    http://www.bakbuharika.com/2012/09/oyuncakdenizicom-dan-size-hediye-var.html

    YanıtlaSil
  3. Ay sadece ben mi beğenmedim bu kitabıı :( Yoksa anlamadığım kaçırdığım bir şey mi oldu :/

    Plajda kitap okumaya da bayılırım hani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitaplar toz,kum falan olur diye kıyamıyorum, ben beğendim fazla mı basit geldi sana acaba :)

      Sil
  4. D&R ye ilk gittiğimde beğenip de almamıştım. Beğenenlerin sayısı arttıkça alayım dedim ama gittiğim şubede yoktu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keyifli bir kitap, kolay okunan cinsten hem de umarım okuma fırsatı bulursun.

      Sil
  5. Merhabalar merhabalar.. İşte geldim burdayııımm.. Mükemmel bir bloğunuz var çok hoşuma gitti.. Öncelikle yaptığınız okuma listesine bayıldım... Üstelik okuduğunuz kitaplar ile ilgili yorumlarınız da benim için çok önemli.. Şimdi şöyle bir gezinti yapacağım bloğunuzda. Sizin yorumlarınıza bakarak birkaç kitap seçeyim..
    Çok selam ve sevgilerimle..
    Emine...
    http://kediminhobidefteri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tşkler güzel yorumunuz için, ben de sizin blogunuza ve patililerinize bayıldım, hepsine kocaman öpücükler.Hoşgeldiniz ;)

      Sil
  6. ne ara okuyosun sen onca kitabı ya :/ maşşşş:))

    YanıtlaSil