#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okuma Listem-4 ve Kitaplardan Kulem

30 Ağustos 2012 Perşembe

Okuma Listem-4 ve Kitaplardan Kulem

                      Sevgili Euphoric kitaplardan kule yapalım dedi.Çoğunuz yaptınız ben listemin bitmesini bekliyordum.1-2 hafta yoğun olacağım için ve okuduğum tek kitap kaldığı ve birkaç kitabı aynı anda okumayı sevdiğim için hemen yeni listemi hazırladım ve karşınızda kitaplardan kulem....

                                              
                                              Şu an Berlin Hoteli'ni okuyorum, bu güzellerden birine daha başlayacağım ama nezaman biter belli değil. Ben kulemi yayınlayayım listemi hazırlayayım dedim :)




Keyifli okumalar...

26 yorum:

  1. hırçın kız ı merak etiim. iyi okumalar

    YanıtlaSil
  2. gölge hırsızı ve onlar bende de var olmazsa okurken bana da haber ver ablam birlikte okuyalım! ^.^

    YanıtlaSil
  3. Kelile ve Dimne'yi okuyalı 20 yılı geçti ve ben de yeri ayrıdır. Senin şu listenden de yapma hevesim var ama bak yapmadım yine. Kızdım kendime şimdi.

    KEyifli okumalar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yıllar önce İlköğretim 100 temel eser serisinde olan kıaltılmış versiyonunu okumuştum,bu kitap geçenlerde yakılmaktan kurtardıklarımdan. Yay yp listeni bir an ömce hem motive ediyor hem zevkli oluyor.Sana da keyifli okumalar

      Sil
  4. Shakespeare'in bu eserini hiç duymamışım Allah Allah..

    YanıtlaSil
  5. kolay gelsin tatlım...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Oo yeni yeni dünyalar:) Hayırlı okumalar.

    YanıtlaSil
  7. çekilişte sen kazandın,çok tebrik ederim :) ama acemiliğimden çekiliş postunu yanlışlıkla sildim :/ bana açık adresini bırakırsan bende sana hediyelerini göndereyim:)tekrar tebrikler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tşkler canım,küçük prensese de ayırca tşkler ve öpücükler:) Bana da maşallah:))Mail adresi göremedim bende vikitapdan özel msj gönderdim.

      Sil
    2. tamam canım kontrol edicem hemen .

      Sil
  8. Birbirinden güzel kitaplar ve yeni bir liste. Sizi kendime rakip kabul etsem aşka gelip daha hızlı okur muyum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu olurum:) Ama şu 2 hafta bende ağır tempoda ilerleme durumundayım:) Ama dönüşüm muhteşem olacak:)

      Sil
  9. Kitaplardan kule yapmayan bir ben kaldım galiba. En kısa zamanda bende yapayım bari :) Bu arada okuma listendeki kitaplar çok güzel.İyi okumalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de geç kule yapanlardanım:)Birşey olmaz geç olsun en yeni kule senin olur:) Tşkler cnm

      Sil
  10. Şu Kelile ve Dimne'yi okumayan bi ben varım sanırım :( en kısa zamanda alıp okusam iyi olur ama daha yeni bir sürü kitap aldım :( Neyse kitap almakiçin bana bi bahane çıkmış oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merak ettim şimdi neler aldığını:) Bahane çok kitap almak için.KEyifle oku yeni kitaplarını:)

      Sil
  11. şu okuma listli, kitap kuleli postlara hastayım :)
    bool bol okumalı günler diliyorum :)

    YanıtlaSil