#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : D&R alışverişim (Aralık ayına kadar son kitap alışverişim)

17 Ağustos 2012 Cuma

D&R alışverişim (Aralık ayına kadar son kitap alışverişim)



Son kitap alışverişim de bir eksik kitapla teslim edildi ,o da gelince Ahmet Ümit Serisi tamamlanmış oldu. Hem kendime hem anneme güzel bir hediye oldu.Annem birçok kitabı daha önce okusa da okumadıkları da vardı.Ben ise utanarak söylüyorum ama Bab-ı Esrar'dan başka kitabını henüz okumadım,ama bundan sonra arayı tam gaz kapatacağım inş. Aralık ayına kadar ,yani doğum günüme kadar kitap almayacağım.İnş. ozamana kadar bol bol okumayı nasip eder Rabbim :)

                                             Mutlu kedicik Şeker'le iyi okumalar diliyoruz hepinize.

36 yorum:

  1. süper ya en sevdiğim yazar hep söylerim..bol bol ahmet ümit postu göreceğim içinde ayrı bi sevindim.
    bakalım hangilerini beğeneceksin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet.Okuma listemi tamamlar tamamlamaz yeni listemde 2 adet Ahmet Ümit olacak:) Ben de meraktayım)

      Sil
  2. Ne güzel bir alışveriş olmuş bu böyle, Ahmet Ümit kitaplarını öyle hepsi bir arada görmek beni benden aldı :)
    Keyifle okursun umarım, inşallah kısa zamanda bana da nasip olur Ahmet Ümit kitaplarını tamamlamak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnş.Darısı başına:) Bana da hepsini zevkle okuyup bitirmek nasip olsun:))

      Sil
  3. Anne- kız, keyifle okuyun ;)
    Bense hiç Ahmet Ümit okumadım, ne büyük rezillik :(
    ilk gündeme geldiği dönemlerde polisiyeye karşı bir ön yargım vardı nedense, o yüzden pek ilgilenmedim. Sonra da vakit bulamadım:(
    Okunacak ne çok kitap var, düşündükçe karamsarlık kaplıyor ruhumu:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı duygular bende de var, bende senden çok iyi durumda değilim sadece Bab-ı Esrar'ı okuduğum için.O kadar çok okumak istediğim ama henüz fırsat bulamadığım yazar varki:S

      Sil
  4. ooo ne güzel kitaplar almışsın iyi günlerde keyifli okumalar diliyorum :))orda biryerlerde serenadı gördüm..o kitap benim en favori kitaplarımdan biridir..seninde beğeniceğini umuyorum canım..Ahmet Ümiti bende hiç okumadım ama bazı kitaplarını listeme yazdım..

    YanıtlaSil
  5. Kitaplarınızı iyi günlerde okuyunuz. Aynı yazara ait kitapları nedense ardı sıra okuyamıyorum. Sizin gibi set almış olsam ''aman ne sıkıcı'' der okuyamazdım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tşkler,Ben de peşpeşe okumuyorum,aynı yazarı,araya birkaç başka kitap serpiştiririm:)

      Sil
  6. ahmet ümitin doğan yayınlarındaki zamanlarında toplamıştım serileri..kukla ile başlayan yolculuğumuz güzel bir başlangıçla devam ediyor...

    YanıtlaSil
  7. kitapseverlerin olmazsa olmazı ahmet ümit iyi günlerde okuyun :)

    YanıtlaSil
  8. Kitap dağın çok güzel görünüyor ammmaaaa o pembiş burunlu dünya güzeli Şeker var ya, ben onun gıdısından, burnundan, alnından, kulaklarından, göbişinden öperim de öperim^-^

    YanıtlaSil
  9. Ahmet Ümit'in Kar Kokusu, İstanbul Hatırası ve Sis ve Gece kitaplarını okudum en çok İst.Hat. beğendim:)
    Serenad da çok güzel bir kitap.
    Mutlu okumalar, kedicik de pek şekermiş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annemin de okuduklarından favorisi İstanbul Hatırası. Tşk ediyoruz ikimizde:D

      Sil
  10. çok güzel ya kıskandım azcık:) keyifli okumalar

    YanıtlaSil
  11. çok güzel bir alışveriş olmuş! Serenad'ı okurken bana da haber ver ablacım bende daha okumadım senle okurum ^-^ Bol kitaplı günler dilerim sanaaa!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu listem biter bitmez okuyayım ozaman:) Tşkler canım.Sana da.

      Sil
  12. Ooo Ahmet ümit serisi yapmışsınız Ahmet ümit
    'in bende istanbul hatırası ve bab-ı esrar var bende onları okumak istiyorum inşallah

    YanıtlaSil
  13. OOOO ne güzel bir alışveriş.
    Aralık ayına kadar kitap almayacağım demişsin ama "inşallah" demek isterim çünkü bizim gibi kitap kurtlarına bu sözler dayanmıyor. :)))
    Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok oldular,geçen söz verişimde Ağustosa kadar almayacağım dedim,durdum sözümde.Şimdi de duracağım inş.:)

      Sil
  14. Ah ben kendime ne sözler verdim öyle kitap almayacağım falan diye. İnşallah kendi kendine verdiğin sözü tutabilirsin. Ben de hiç Ahmet Ümit okumadım ama katıldığım son kitap etkinliklerinde 3 ayrı kitabı geldi Ahmet Ümit'in. Sıralarının gelmesini bekliyorlar. Sana da keyifli okumalar diliyorum :)

    YanıtlaSil
  15. Benim dediğim kitabı almadın dimii
    hıhh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama bu işler sırayla,Ahmet Ümit yılalrdır bekliyor:D

      Sil
  16. Görünce bi ağzım açık kaldı bakk :D
    Ahmet Ümit bende okumak istiyorum. Bi ara alıcam ama ne zaman :D

    YanıtlaSil
  17. Şimdiye kadar sadece 4 kitabını okudum. Kitaplığımda 3 tane daha bekliyor. İki kitapta katili bulunca canım sıkıldı doğrusu =)) İyi günlerde okursun inşallah.

    Ayrıca geçen hafta bir sürü kitap siparişimin içinden sadece iki ayraç çıkmasına ne demeli ? Seninkileri görünce tutamadım kendimi söyleyeyim dedim :D

    YanıtlaSil
  18. üst üste 2 siparişim olmuştu diğer post da var,diğerlerinden pek çıkmadı,telafi etmişler:) Bir de bu kitaplar 3 parça geldi,onun da etkisi olabilir.PAralı sevkiyat yaptılar,bekletmemek için sanırım.Tşkler sana da keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
  19. Ay o en alt fotğraftakinin suratını yerim ben. Nasıl bir pozdur o Allah'ım. V For Vendetta. :D

    Serenad benim de edinmek istediklerim arasında canım. Bu arada Ahmet Ümitleri sıralamışsın. :D

    Daha önce söylemiştim tekrar söylüyorum; kitap okuyan bir anneeeee :))) Çok şanslısın, günümüzde annelerimizin yaşında kaç kişi kitap okuyor? Anneli - kızlı keyifli okuma günleri dilerim size. Öptüm canım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ÖZlettin kendini canım benim:) V benzetmesi çok hoşuma gitti,doğru ya dedim:)Çok severim:)) Tşk ediyoruz ben de küçük meleğinle sana keyifli okumalar diliyorum:)

      Sil