#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Biz de kitaplaştık :)

14 Ağustos 2012 Salı

Biz de kitaplaştık :)


Geçenlerde birgün bir postumun altına aldığım bir yorumla başladı herşey, sonra kendi aramızda etkinlik dışı kitaplaşmaya karar verdik:) Sevgili Burcu bana  görmüş olduğunuz kitapları gönderdi.




                      

                                               Sadece kitap göndermedi gördüğünüz gibi , koleksiyonuma katmam için değişik kalemler ve yine ufak koleksiyonuma katmam için çok çok güzel ayraçlar da gönderdi. Tabi yine ben çok mutlu oldum , okur mu bilmem ama çok teşekkürler birkez daha:)Bu arada en altta yatay duran kalem benim için çok anlamlı ve özel bir ilacın kalemi.Fenistil jel.Kendisi yaz-kış ayrılmaz parçamdır.Özellikle yazın çok sık ihtiyaç duyarım,malesef.:) Ama çok etkilidir:)

Ayraçlar da ayraç kutuma yerleştiler bile.

                           
                                              Bunlar da Memo'nun bayram hediyeleri:) (Kendisini belki bizim canavarlar postlarımdan hatırlayan olabilir ,bizim kediciklerin babası benim abim ,ama aramızda 2 yaş bile olmadığı için abi değil Memo. Hem ben daha iriyim:):)) Bir arkadaşımın matrak bir penye bluzu vardı.O geldi aklıma 'Ben şişman değilim sadece iri kemikliyim' yazan:)

Bana hediye alan herkes kitap almıyorsa kesin Siyah -Beyaz alırlar:)
Neden acaba:)


                                                Aslında bu plastik süslü kutular, banyo seti ama banyoda yeteri kadar ıvır zıvır var zaten:) Ben de kalemlerimi doldurdum,bunlar kullanmadıklarımın bir kısmı,yani koleksiyonumun.Yakında telefonla foto. çekmekten kurtulursam düzgün foto.lar çekerim.


                                          Böylece resmi olmasa da:p ilk kitaplaşmam gerçekleşmiş oldu. Yakında resmi olan,yani etkinliğe katıldığım kitaplaşmam da sonuçlanır, ben de sevinçle paylaşırım.

                                        Keyifli okumalar.

                                        KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN. RABBİM TÜM HAYIRLI DUALARIMIZI KABUL ETSİN.

             Hazır ellerinizi açmış dua ederken ;

            Öncelikle Sevgili Çiçeklendim'in babası için  ,

    Sonra da annemin sağlıklı,sıhhatli uzun ömürlü olması için ,sonra da benim için ; Mehtap'ın dişi ağrımasın  -arıyacak gibi de çok korkuyorum- diye dua edermisiniz noluuuuuuuuur:) Şimdiden tşkler.

ALLAH DUA EDEN HERKESTEN RAZI OLSUN.RABBİM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN...





17 yorum:

  1. güle güle kullan.çok güselmiş

    YanıtlaSil
  2. cicilerinizi iyi günlerde kullanın :) Kadir geceniz müberek olsun Rabbim tüm dileklerinizi kabul etsin.

    YanıtlaSil
  3. oncelıkle kadır gecen mubarek olsun bızde kıtaplasalım arkadasımya ama ben roman turu sevıyorum varmı elınde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de roman okuyucusuyum aslında:) Ama hertürü okurum.Mailleşelim bir ara:)
      asabibakire@hotmail.com

      Sil
    2. CANIM BENIM MUTLAKA HABERLESELIM OLURMU YAZDIM SANA MAILIMI ASADIGIDA SENDEN CVP BEKLIYORUM

      Sil
  4. İyi günlerde oku kitaplarını canım ve tüm duaların kabul olsun inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tşkler.Amin inş.Senin de tüm duaların kabul olsun inş. canım;)

      Sil
  5. Hediyelerin çok güzel canım, keyifle oku.
    İnşallah dişin hiç ağrımasın. Ben de çok çektim şu diş ağrısından. Bir de doktorlardan fena tırsıyorum:))))
    Anneciğine de tüm büyüklerimize de Rabbim sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler nasip etsin.
    Hayırlı kandiller canım.

    YanıtlaSil
  6. Tşkler canım.Amin inş.Senin de ağrımasın.Bende çok çok korkuyorum,nezaman doktora gitsem ten rengim korkudan Nicole Kidman'dan bile daha beyaz oluyor:) Ölü gibi oluyorum.Tüm dualarına kocaman amin diyorum.Allah gönlüne göre versin.Sana da hayırlı kandiller.

    YanıtlaSil
  7. SELAM ARKADAŞIM KALEM SEVDIGINI BILMEK II OLDU DUN GECE ODAMDA TEMIZLIK YAPARKEN BUTUN KALEMLERIMI ATMAYA KARAR VERDIM CUNKU ECZ. TEK. OLDUGUM ICIN OKADAR COK VARKI GEL BI ANLASMA YAPALIMMI BEN SANA KALEM YOLLIM SEN BANA KITAP VE AYRAÇ YOLLA OLABILIRMI BUDA TAKAS GIBI BISEY OLURMU ASABI ARKADASIM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mail adresini bilsem özel cvp yazacağım ama göremedim,sen bana bir mail atsan canım,detayları konuşsak:D

      Sil
  8. Hepsi çok iyi düşünülüp, sende buluşmuşlar.İyi günlerde kullanmak dileğiyle, keyifle okumalar.

    YanıtlaSil
  9. Canım, bir haftadır fethiyedeydim, gideceğim demiştim biliyorsun zaten ;) şimdi döndüm ve blogunda neler var neler yok diye bakarken bu yazını gördüm. Beğendiğine çok sevindim, güle güle kullan. Koleksiyonuna katkım olmasına sevindim. İnşallah tekrar daha güzel şeyler göndereceğim, görüşmek üzere. SEvgiler ;)


    burcu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biliyordum:) Tekrar koleksiyonlaşmaktan ben de mutluluk duyarım,elime geçen ilgi alanına giren şeyleri senin için saklayacağım canım:) Benden de kocaman Sevgiler

      Sil