#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Kapak Toplama

11 Temmuz 2012 Çarşamba

Kapak Toplama

                              Mavi kapak toplama kampanyası hala devam ediyor. Ama bu defa her renk,her boyutta tüm plastik kapaklar geçerli oluyor.

http://www.kapaktoplama.com/   Detaylar için tıklayın:)

                            Ben gidip topladığım kapakları kontrol edeyim.Ege bölgesindeki tüm Migros,Şok ve Tansaş'lar teslim alıyorlarmış ,sordum ama uzaylı görmüş vatandaş gibi baktılar.O yüzden verilen
Ptt müşteri numarasıyla 30 kg'a kadar 5 tl ye adreslerine teslim ediliyor. Ha gayret herkes toplasın tüm kapakaları:)
               

8 yorum:

  1. ben istanbulda yaşıyorum ve bulunduğum bölgede bir engeli derneğinin yönetim kurulu üyesiyim.. her belediye aynı mı bilmem ama biz burada kapak dışında sert plastikleri (çamaşır suyu şişesi vb.) de kabul ediyoruz ve belirli bir miktara ulaştığında belediyeye teslim ediyoruz.. bir araştırın derim.. hem sizin için daha kolay olur hemde kapak + sert plastiklerle daha çok yardımcı olmuş olursunuz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bulunduğum yerde var mı böyle bir uygulama hiç bilmiyorum ama yarın mesai saati içerisinde Belediye ile görüşeceğim. İlginize tşkler, Bir dernekte gönüllü olmanız nekadar güzel,Gerçekten tebrik ediyorum sizi.

      Sil
  2. Ankarada sokaklarda ağaçlara bağlanmış kutular vr kapak atmak için. kim topluyor, nereye gidiyor bilmiyorum ama. ben şişe üreticisi olsam toplardım şahsen..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende 10 lt su bidonlarını kumbara gibi gelip apartmanın önündeki kurumuş ağaç dalına taktım, çocuklar hevesleniyor, benim astığımı gördüler,beni görünce daha bir sevinçle atıyorlar kapakları:)

      Sil
  3. Ben de hala inatla topluyorum kapak:)
    Sakarya'da bakkallarda dolmuş duraklarında bile var kapak toplamak için koca koca koliler,inşallah bu güzel kampanya hep devam eder:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel.Evet inş. hep devam etsin ,ihtiyaç sahipleri mutlu olsunlar

      Sil
  4. Okulumuzda her sınıfta toplanıyor kapak, umarım yerine ulaşıyordur. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belediye ile görüştüm bulunduğum yerde haberimiz yok dediler ,ilçe belediye ile görüştüm Ortopedik engelliler derneğine yönlendirdiler, gelip evden teslim alacaklar.

      Sil