#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti:39- Açlık Oyunları Serisi 2. Kitap: Ateşi Yakalamak - Suzanne Collins

6 Haziran 2012 Çarşamba

Okudum Bitti:39- Açlık Oyunları Serisi 2. Kitap: Ateşi Yakalamak - Suzanne Collins

                     

                      İkinci kitap da heyecanla okundu bitti.Sanki ilk kitaptan daha çok sevdim gibi.Bölümlere ayrılmış kitapları okurken mutlaka bölüm sonlarında bırakıp öyle yatarım ya da ara veririm.Ama bu huyum beni uykusuz bıraktı bu defa.Ay dur bir bölüm daha bir bölüm daha derken bitiverdi.Son kitaba başlamak üzereyim ama hafif hafif migrenim tutmak üzere.Umarım mecburi ara vermek zorunda kalmam.                            
                      Az cok bir tahminim var son kitapla ilgili ,özellikle açıklayıcı yorumları okumaktan kaçındım.Kitapla ilgili ufak bir ipucu bile bazen beni sinir ediyor ,hatta bazen arka sayfa tanıtımlarını falan bile okumamaya çalışıyorum.Garip miyim? :) Biraz. İlk kitabı okumadıysanız buradan sonrasını okumayın.



                      Açlık Oyunları 'nda ani bir kural değişimiyle bir , değil iki haraç hayatta kaldı. Katniss ve Peta mıntıkalarına zaferle , hem de kurallara aykırı bir zaferle döndüklerinde , kahraman gibi karşılanırlar. Tam rahata erdiklerinde şok edici haber gelir , önceki yılların galiplerinin katılacağı çeyrek asır oyunlarına katılmaya mecbur edilirler ve bu defa rakipleri hem güçlü hem de deneyimlidir.  Bu arada Capitol 'e karşı sesler yükselmeye başlar.  



                    Okuyun derim , ben de gidip son kitabı okuyayım.

                        

13 yorum:

  1. Ben de arka kapaktaki tanıtım yazısını okumam. Sadece iyi yorumlara ve türüne bakarak alıyorum. Evet garibiz galiba biraz :)

    YanıtlaSil
  2. acayip keyifle ve bir solukta okuduğum ve tekrar okumak için itina ile not aldığım bir seri:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben aynı kitabı çok nadiren tekrar okuyorum , o da eğitici/tarihi vs. ise.Okuyamadığım milyonlarca kitap varken kıyamıyorum aynı kitaba zaman harcamaya.

      Sil
  3. BEN DE OKUMAYANLARDANIM.. maalesef... paylaşımına teşekkürler..

    YanıtlaSil
  4. ilk kştabı okuyunca bnde pek özün bulmamıştım hatta bu kitap niye bu kadar ünlü oldu falan diye merak ediyodum.ama 2. ve 3. kitap bu fikrimi değiştirdi..keyifli okumalar.. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üçüncü kitaba başladım ,güzel gidiyor,hemfikiriz:) Tşkler

      Sil
  5. Ben de tam tersi arka yazıları vs. bayılırım, illa okumadan önce fikrim olacak:)))beğenince de tutup google'da kitapla, yazarla ilgili ne varsa araştırırım ama bunu çok çok sevdiğim kitaplar için yaparım mesela Rüzgar Gibi Geçti ve yazarı hakkında her şeyi okurum hala..:)sevgiler..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen sürprizi kaçabiliyor.Ben de okuyup bitirdikten sonra yapıyorum aynı şeyleri:)

      Sil
  6. Ilk kitabi okuyali cok oldu. Ikincisini okumaya elim gitmemiti. Okumali miyim acaba O.o

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence okumalısın.Zaten uzun zamanda geçse konu belli,kaldığı yerden devam eder.Ben ikinci kitabı daha bir sevdim.Üçüncü de bitmek üzere.İyi ki almışım,okumuşum diyorum:)

      Sil
  7. Bu kitap da fena değildi.Ama benim favorim ilk kitapdı.

    YanıtlaSil
  8. serinin birinci kitabını sevdim fakat bunu anca yarısına kadar okuyabildim :(

    YanıtlaSil