#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Okudum Bitti:36- Her Çikolata Yenmez ve Başka Tatsız Öyküler - Sevil Atasoy

31 Mayıs 2012 Perşembe

Okudum Bitti:36- Her Çikolata Yenmez ve Başka Tatsız Öyküler - Sevil Atasoy

                                      
                              
             Sevil Atasoy'u  çok severim. Onun hatırına bayıla bayıla Kanıt dizisini de izliyorum. Hatta kitapta bulunan bazı bölümler dizide de işlenmişti. Beğenerek okudum. Bazen üzüldüm, bazen kızdım olaylara. Zaten dediğim gibi son zamanlarda fazlasıyla duygusalım. Kaç yerde gözlerim doldu. Olaylar gerçek olunca daha da üzücü oluyor zaten.

                                       Kitabın arka tanıtım yazısını okuyunca zaten okuma hevesiniz artıyor.
                               
                                     

        Dolunay'da suç artar mı .... Ölüler konuşur mu....
Van Gogh'un tabloları neden sarıydı...Suçlular neden 'kuyruklu yalan' söyler...
CSI-Konya, nasıl çalışıyor....Polisiye yazarının 'Ceset Çiftliği'...
ABD cezaevindeki Türk masaj cinayeti...
Cehennemden gelen mektup...Kayıp çocuklar, nereye gider...
Aşk insana neler yaptırır...'kaçılamayan cezaevi'nden nasıl kaçılır...

        Dünyaca ünlü suçbilim uzmanı Prof.Dr. Sevil Atasoy, tümüyle gerçek olayların izini sürerek, suçluların ürpertici dünyasındaki gezintisini sürdürüyor. Her Çikolata Yenmez ,yazarın usta ve kıvrak kaleminin, suçluların yaşamındaki rastlantılar ve acı sürprizleri bilimin kesinliğiyle buluşturduğu, heyecanla okunan bir kitap.
       
        Unutmayın, kusursuz suç yoktur ve işini iyi bilen dedektifler için 'sır' diye bir şey söz konusu değildir!

                İşte böyle diyor arka sayfa:) Hem yazarın anıları ,hem gerçek olaylar, hem ilginç bilgiler içeriyor. Ben severek okudum size de tavsiye ederim :)

7 yorum:

  1. Ben de Hürriyet'te uzun bir söyleşisiyle ilk kez tanımıştım, Kanıt dizisini biliyorum ama Arka Sokaklar'a baktığım için ona bakmıyorum aynı günde iki polisiye fazla geliyor bana:))yalnız kitaptan alıntıladığın konu başlıkları çok ilgimi çekti! Kayıp çocuklar içinse tüylerim diken diken oluyor:(((dayanamadığım şey çocuklara kötülük yapılması:((((okuyabilir miyim bilmiyorum:(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kısımda beni çok çok üzen,şok edici bilgiler vardı zaten:(

      Sil
  2. Sevil Atasoy'u okumak istiyordum, Hiçbir Cinayet Kusursuz Değildir'i listemize eklemiştik, yorumunuzla ikilemde kaldım ilk hangisini alsak acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kusursuz Cinayet Yoktur'u ben de aldım ama henüz okumadım.Arka sayfasına baktım sizin yorumunuz üzerine;

      Dünyaca Ünlü Adli Tıp Uzmanı Prof.Dr Sevil Atasoy,ağırlıklı olarak cinsel zevk amaçlı cinayetleri ve seksüel seri katilleri ele aldığı Kusursuz Cinayet Yoktur'da, sadistlerin ve mazoşistlerin kanlı serüvenlerini aktarıyor,'zevkine ölüm' dosyalarını aralıyor.
      Asla bulunmak istemeyeceğiniz evlerde yaşananlar,günlerce süren işkenceler,yanlışlıkla 19 yıl cezaevinde kalan masumlar,yanlış değerlendirilen deliller,Atasoy'un incelikli anlatımıyla karşınızda.

      Kan nasıl sıçrar...
      Satanizm ayinlerinin içyüzü...
      Cinsel suçlar nasıl araştırılır,nasıl aydınlatılır...
      Seks köleleri neler yaşar...
      'Beni Soluksuz sev' diyen kimdi...
      Münevver Karabulut cinayeti ve morgdaki hayalet...

      Aslında bence kitaplar hem benziyor hem benzemiyor.Kitabı okurken Sevil Atasoy'un incelikli anlatımıyle karşınızda dediği kadar var.Okurken sanki okumuyorum da kendisinden dinliyormuşum gibi geldi ban

      Sil
  3. Sevil Atasoy'u Okan'la program yaptıkları zaman her hafta izlerdim.
    Paylaştığın için teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
  4. Ben de çok beğenirim Sevil atasoy'u.Kitabı gözümden kaçmış.Alayım , okuyayım bari :) Yeni kitap almak için bahane arıyorum ben de :)

    YanıtlaSil