#subscribebox{background:#576269;padding:20px;font-family:'PT Sans',sans-serif;} .widget_follow_subscribe .widget-detail{padding:36px 30px 40px} #subscribebox p{color:#fff;font-size:15px;text-align:center;font-weight:700} .follow-subscribe-social{margin:0 0 15px;padding:0 0 14px;border-bottom:#858585 solid 1px} .follow-subscribe-social ul{list-style:none;margin:0;padding:0;text-align:center} .follow-subscribe-social ul li{display:inline;margin:0 15px 0 0;border-bottom:none} .follow-subscribe-social ul li:last-child{margin:0} .follow-subscribe-social ul li a{font-size:17px;color:#cacaca;-webkit-transition:color .2s ease-in-out;-moz-transition:color .2s ease-in-out;-ms-transition:color .2s ease-in-out;-o-transition:color .2s ease-in-out;transition:color .2s ease-in-out} .follow-subscribe-social ul li a:hover{color:#fff} form.subscribe{margin-top:-7px} form.subscribe input{display:block;width:100%} .subscribe-email{height:45px;border:none;margin:0 0 10px;font-size:.928571em;background-color:rgba(255,255,255,0.2);text-align:center;color:#fff} .subscribe-email:focus{outline:0} form.subscribe .placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-ms-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input::-webkit-input-placeholder{color:#cacaca} form.subscribe input:-moz-placeholder{color:#fafafa} form.subscribe input::-moz-placeholder{color:#fafafa} .subscribe-button{height:45px;font-weight:700;font-size:16px;color:#fff;text-transform:uppercase;border:none;background-color:#e06666;-webkit-transition:background-color .2s ease-in-out;-moz-transition:background-color .2s ease-in-out;-ms-transition:background-color .2s ease-in-out;-o-transition:background-color .2s ease-in-out;transition:background-color .2s ease-in-out} .subscribe-button:hover{background-color:#29aae1} .subscribe-button:focus{outline:0} .creadit a{color: #A7A6A6; float: right; font-size: 8px;} Kitaplarım ve Ben : Kitap Blogu : Kitap Alışverişim-6: Kitapyurdu.com

10 Mayıs 2012 Perşembe

Kitap Alışverişim-6: Kitapyurdu.com



          

                D&R'dan sipariş verdiğim gün 2 ayrı siteden daha mini siparişlerim oldu.Kitapyurdu ile D&R bugün geldiler.Nedendir bilmem en sevdiğim kitap sitesi kitapyurdu.com:)

Aldıklarıma gelince :

Ahmet Rasim Seti 3 kitap: Gecelerim ve Falaka
                                         Şehir Mektupları
                                         Eski İstanbul'da Hovardalık
(kargo ödeyen kitaplardaydı bu set:))

Büyükanne - H.Nusret Zorlutuna
Caligula-Saralı Cumhur - Yalçın Küçük
Dava - Kafka
Dönüşüm- Kafka
ŞAto- Kafka
İsrafil'in Aynası -Şebnem Pişkin
Kartal Pençesinde -Peyami Safa
Şehzade Selim - Yavuz Bahadıroğlu
Mısır'a Doğru - Yavuz Bahadıroğlu
Şirpençe - Yavuz Bahadıroğlu


Ayraçlar birsürü ve güzeller:) Haaa bir de kitapyurdu'nun kutusunun üzerinde 'Özenle Taşıyın içinde bilgi var' yazıyor.Çok şeker değil mi:)

21 yorum:

  1. hepside güzell kitaplar güler yüzle okuman dileğiyle ey kitap dostu ! ! !

    YanıtlaSil
  2. Kafka'nın Şato'sunu aynı yayınevinden almıştım, okuma zevkinizi kırmak istemem ama :( o kitapta yazım hataları o kadar çok ki insan kitaptan soğuyor :( İnşallah sizin aldığınız basımda hatalar düzeltilmiştir.

    YanıtlaSil
  3. Şimdi ben iki ayda beş kafile kitap alımı yaptım ya, yeni kitap siparişi yasağı koydum kendime bir müddet ve yeni kitap alımlarına kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum. :)) Bu posta yani :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde bir sürelik son alımlarım.Evdeki kitaplar küsecek:)Yolda 1 kargom daha var son:) Son 2 ay aşkla okuma ayı ilan edilecek:)

      Sil
  4. Gözüm döndü:))) Kitaplar çok iştah açıcı, ayraçlar ise çok hoş. Hele kargo notu süper:)
    Keyifli okumalar:)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle okuyun.Ne güzel birşey kitap alışverişi...

    YanıtlaSil
  6. güle güle oku kitaplarını.
    kitapyurdu'nun incelikleri hep hoşuma gitmiştir.
    özledim bak keratayı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) ÖZlem gidermek lazım ozaman:)Saolsunlar evde belki yüz tane kitapyurdu ayracı oldu ama Mıknatıslı mini ayraçlarından almıştım, Ufak bişey bukadar mı sevindirir insanı:)

      Sil
  7. Benim için de kitapyurdu.com'un yeri ayrıdır,
    hep oradan veririm siparişlerimi :)

    güle güle oku, çok özendim
    ne güzel birsürü kitap :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tşkler:) Daha güzelleri senin olsun:) Benim de ilkgözağrım:)

      Sil
  8. Böyle görünce benim de alışveriş yapasım geliyor ama daha 2 gün önce yaptım. Dur diyorum kendime :) Ayraçlar da çok güzelmiş. Keyifle oku hepsini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende de aynı etkiyi ypıyor.Ben de Duraklama devrine girmek üzereyim:) Tşkler

      Sil
  9. sizinki iyi cesaret, onca kitabı sipariş versem hangisini okuyacağıma karar veremem gibi geliyor. evde bile kitaplığa bakıyorum şunu da okumalıyım diyorum ama kararsızlıktan duruyor.

    YanıtlaSil
  10. Merhaba ben kitap ayracı koleksiyonu yapıyorum. Dilerseniz fazla ayraçlarımızı değişebiliriz. sevgiler

    YanıtlaSil